1500 души са останали бездомни след земетресението в Южна Корея

Азия

1500 души са останали бездомни след земетресението в Южна Корея

4635
на 17.11.2017
1500 души са останали бездомни след земетресението в Южна Корея
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Повече от 1500 жители на югоизточния град Поханг в Южна Кория са останали бездомни след земетресението с магнитуд 5,4 по скалата на Рихтер, регистрирано край града, пише Korea Herald.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Градът бе разтресен от второто най-силно земетресение в историята на страната, последвано от близо 45 афтършока. Макар и да няма загинали, ранените са 57, а останалите без покрив над главата си – 1536 . Сред ранените двама са в критично състояние и 10 са настанени в болницата. Евакуираните от домовете си в момента са настанени в 27 спешни подслона в околността.

Повече от 1000 жилищни сгради са повредени или разрушени. Докладвани са щети върху училища, пътища и ЖП линии. Правителството заяви, че ще предприеме необходимите мерки и че град Поханг ще получи финансова подкрепа, за да се справи с последствията от бедствието. 

 

 

 

 

Фокус

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК