2000 лв. награда за информация за садиста, смелил от бой таксиметров шофьор

Крими

2000 лв. награда за информация за садиста, смелил от бой таксиметров шофьор

11929
на 04.06.2013
2000 лв. награда за информация за садиста, смелил от бой таксиметров шофьор
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Обявена е награда от 2000 лв. за този, който намери садиста, пребил шофьора на такси в Пловдив. Парите са обещани от Велизар Гачев, който е син на пребития шофьор Методи Гачев, съобщи в. "Марица"

препоръчано

МВР разпространи фоторобот (на снимката), изработен по показания на свидетели. Мъжът е на възраст 25-30 години, висок е 170-180 см, с бяло овално лице, къса черна коса, тъмни очи. Има порезна рана на дясната длан. Гражданите, които имат информация, могат да се обадят в дежурната на Четвърто РУП на тел. 62-71-68. Телефонът на Велизар Гачев е 0895964219.

Парите ще получи този, който съобщи името на мъжа, който на 25 май сутринта нанесе тежък побой на таксиметровия шофьор. Седмица след нападението 61-годишният Гачев все още е в болница. Той е претърпял няколко операции, при които лекарите са успели да спасят зрението му.

До вчера сутринта мъжът бе поддържан в изкуствена кома, тъй като травмите по главата му са много тежки. Направена му е една операция, при която са отстранени два големи хематома на мозъка, предстои и втора.

Криминалистите търсят четирима свидетели, които могат да помогнат при разпознаването на садиста. “Надявам се тези, които разпознаят нападателя от фоторобота или имат някаква информация, с която могат да помогнат на разследването, да се обадят. Тази с нищо непредизвикана жестокост трябва да бъде наказана”, категоричен е Велизар Гачев.

Шофьорът от фирма “Лидер такси” бе зверски пребит от мъж на улица “Ж. Кюри” в пловдивския квартал “Капана” в нощта след първите абитуриентски балове.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 10 май - Овните да внимават в отношенията с близки и познати, неприятна новина ще ядоса Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 10 май - Овните да внимават в отношенията с близки и познати, неприятна новина ще ядоса Водолеите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Мария Габриел проговори защо не е в евролистата на ГЕРБ и дали е обидена заради проваленото й премиерстване (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Мария Габриел проговори защо не е в евролистата на ГЕРБ и дали е обидена заради проваленото й премиерстване (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК