25 души се грижат за бейзболната сензация Йоанис Александров

Бетано
Други спортове

25 души се грижат за бейзболната сензация Йоанис Александров

9006
на 13.11.2022
25 души се грижат за бейзболната сензация Йоанис Александров
Автор:   ПИК

Първият българин с професионален договор в МЛБ Йоанис Александров разкри, че за него се грижи екип от над 25 души. 18-годишният бейзболист подписа договор с Чикаго Къбс, въпреки че бе желан от 23 американски клуба.

препоръчано

"За мен се грижат около 25 човека. Агенти, адвокати, кондиционни треньори, психолози, нутриционисти, финансови съветници, спонсори и какво ли още не", заяви Йоанис Александров в подкаста "Фактор".

"В последния месец, преди да попиша договор, всички скаути бяха учудени как съм успял да си вдигна толкова рязко показателите. В тези шоукейсове се прави едно и също нещо - тичане, хвърляне и батиране. Аз най-много се отличавах с батирането. От 30 топки, които ми хвърли моят треньор, аз успях да изкарам 20. Изкарах една и всички бяха добре. Изкарах 5 и вече почнаха да ме гледат. Изкарах 10 и вече почнаха да пишат. На 20-та топка вече почнаха да звънят по телефона.

Всичко се случи като на филм. 23 отбора имаха интерес от мен, от тях в последния ми шоукейс останаха 6, тъй като агентът ми поиска по-високи условия. Накрая останаха Чикаго, Янките, Атланта, Атлетикс и още един отбор. В този последен шоукейс ми дадоха бата на Виктор Мартинес, играч от МЛБ. Дават ми тази бата и първата топка не успявам да я ударя. И почнах да кипя. Втората топка я ударих с моя най-мощен удар - 116 мили в час, над 160 км/ч. След като направих този удар, се обърнах и всичките скаути бяха на телефоните", добави роденият в София талант.  

"Има още много работа. Много, много. Прогресът е дълъг. Бейзболът е много труден спорт. Планът е за 5 години. Може да се случи и за 7 г. Има много играчи, които и на 19 години стигат в Мейджър лигата. Тази година имаше едно момче, което подписа на 19 години със Сиатъл. И сега подписа договор за 220 млн. долара. Това е планът!", каза още Йоанис Александров.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс 4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! От ТЕЦ Бобов дол скочиха срещу съсипията на кабинета Петков: Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! От ТЕЦ "Бобов дол" скочиха срещу съсипията на кабинета "Петков": Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК