5000 опасни коли кръстосват улиците

ЧАС ПИК

5000 опасни коли кръстосват улиците

7933
на 30.11.2015
5000 опасни коли кръстосват улиците
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Около 4-5 хиляди опасни автомобила кръстосват българските улици. Колите са внесени от Съединените американски щати и не отговарят напълно на нашите изисквания за движение по пътищата. 

препоръчано

Въпреки това те са получили протоколи, с които могат да се регистрират в КАТ. Документите са издадени от новооткрити фирми, а прокуратурата вече проверява законността на работата им. 

Това съобщи пред „Монитор“ н.с. инж. Драгомир Мицов, изпълнителен директор на „Технотест”, които са партньори на Съюза за технически надзор (TÜV). По думите му колите крият сериозни рискове, тъй като имат много разлики с тези, които са предвидени за европейските пътища.

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК