Вход
София
Времето в София 9 o C

6 истини за Корнелия Нинова - ето защо се скри като мишка от ПЕС и Станишев

6 истини за Корнелия Нинова - ето защо се скри като мишка от ПЕС и Станишев

на 07.12.2018
120832
26
6 истини за Корнелия Нинова - ето защо се скри като мишка от ПЕС и Станишев
07.12.2018
26
120832

Личните конфликти на Корнелия Нинова наляво и надясно минаха всякакви граници на приличие и вече избиват в крайна махленщина, която я показва в светлината или на истерична завистница, или на човек с ясното съзнание за своята несъстоятелност на поста, който заема като лидер на БСП.

ПЕС се събира на конгрес в Лисабон - Нинова забърка грозна интрига със Станишев

ПЕС се събира на конгрес в Лисабон - Нинова забърка грозна интрига със Станишев

Партията на европейските социалисти се събира на конгрес...

на 07.12.2018

Отказът на Нинова да присъства на конгреса на ПЕС в Лисабон, на който Сергей Станишев ще бъде преизбран за президент на евроструктурата, показва пълната й безпомощност на полето на отстояването на политически позиции. Лидерката на БСП обяснява отсъствието си с резолюцията, която ПЕС ще гласува за подкрепа на т.нар. Истанбулска конвенция и на пакта на миграцията на ООН, които противоречат на позицията на партията й. И дори не съзнава какви нелицеприятни неща признава за себе си с това твърдение и с благовидния предлог, под който се скри като мишка в София.

1. Нинова може да геройства и да се дръвчи единствено по форумите на собствената си партия и в нашия парламент и няма капчица доблест да се изправи пред опоненти на европейска територия в ПЕС, защото не е в състояние да устои никаква теза, камо ли да убеди някого в нейната правота. Например да убеждава ПЕС, че не са прави да приемат конвенцията и пакта и да им внуши да се откажат от тях, както би следвало да постъпи истински лидер.

2. Нинова се страхува от аргументите на европейските си партньори срещу нея и може би дори самата тя не вярва на собствените си позиции, защото предпочита да се скрие, вместо да се изправи очи в очи с онези, с които е несъгласна, и затова изпитва панически ужас да не се изложи.

3. Нинова е готова да жертва авторитета на БСП и да я злепостави с бойкота си, като демонстративно лишава българската делегация от своя лидер и така я поставя в обяснителна позиция, която самата Нинова не е способна да устои.

4. Нинова има тежък комплекс от Сергей Станишев, прелива от завист към него и прави всичко възможно да го злепостави с отсъствието си зад гърба му, като демонстрира, че между двамата има тежък конфликт на принципна основа, който поставя под въпрос самата принадлежност на Нинова към идеите на европейските социалисти. Иначе щеше да ходи с гордо вдигната глава на форума, на който няма друг кандидат за президент на ПЕС, освен представителя на БСП, което е доста ясна оценка за досегашната му дейност на поста.

5. Нинова е не просто злобна, но и отмъстителна, ако се съди по постъпката й спрямо Станишев, БСП и ПЕС.

6. Нинова не просто не става, но и не е достойна да бъде председател на БСП. Но това всъщност е извод №1, който обяснява и останалите четири.

Оттук нататък следват въпросите. И те вече не са към Нинова, а към партията, която претендира да е една от най-старите в България и потрива ръце да вземе властта.

1. Ако една партия не може да реши проблема си със своя лидер, който очевидно й вреди, как смята да решава проблемите на държавата, когато вземе властта?

2. Ако БСП иска властта с такъв лидер, който съвсем умишлено я злепоставя в международен план, с какви очи ще го направи премиер, ако я вземе, и как ще убеди гражданите, че Нинова няма да злепоставя цялата ни държава, както прави с БСП днес?

3. Ако един толкова комплексиран и отмъстителен на дребно човек, който в момента оглавява БСП и си връща в първия удобен момент на всеки от вътрешните си опоненти (списикът е много дълъг, а в него от днес се нареди и Станишев), дали овластената на държавно ниво Нинова няма да превърне държавата в арена на разчистване на личните й сметки и какво ще означава това за бившите й и бъдещи опоненти?

Докато БСП не отговори на тези въпроси и не реши проблема с неадекватния си лидер, ще е по-честно спрямо избирателите да престане да говори за избори. Защото няма как да оправяш съдбините на държавата, ако не можеш да оправиш самия себе си, което след днешния ден за БСП е неприлично очевидно. 

Сподели:
свързани новини
Георги Гергов избухна от Малдивите: Не ми е до Корнелия Нинова и проблемите в БСП Георги Гергов избухна от Малдивите: Не ми е до Корнелия Нинова и проблемите в БСП
Георги Гергов е на екзотична почивка и отказва да...
на 07.12.2018
Напиши коментар »
(26)
1
или обсебени от Президента,и от Нинова ..... Или те наистина са заплаха за статуквото.
2
ОСТАВКА И ШУТ В МИРИЗЛИВИЯТ ЗАДНИК НА ВРАЧАНСКАТА ЦИГАНКА.
3
КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЩЕ ЗАКРИЕ БСП . ЛОШОТО Е ЧЕ ТЯ СЕ ГОТВИ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР И ДА ЗАКРИЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
4
ГЕРБ запитали радио Ереван "Какво да правим за да спечелим изборите?". Оттам отговорили: "Нищо! Победата ви е вързана в кърпа, но за по-сигурно пратете активистите си на почивка за да не пречат на Нинова да се развихри."
5
Преди да седнеш да пишеш поне се среши и позамий като хората, клупоуха"красавице",стига си овонявала мрежата!
6
Фани единия,удари другия.По време на протестите през 2014,когато Геят на БСП издигна Прасето за шеф на МАНС тогава народът искаше да го изгони с камъни и дърве и геят първо излъга тук,че няма да е ЕС депутат,а после замина...Бащата е престъпник от БКП ,може би лъжливата селяндурка е с по-малко вина.
7
Нема ми я закачате ортачката , ние сме разбрали колко да ви щавиме..... нема да ви морим , ше ви мъчим!
8
Няма.ли да се намери един патриот,който да заложи две бомби.Едната на Позасрано20,а другата в кочи'ната на ПЕСовете та да отърве света от болшевишката изм'ет!?!
9
Единственото й "качество' като политик е желанието й да бойкотира-парламента ,ПЕС.Ако чугуните в Б-я все пак я поставят начело на управлението ,тя и там това ще прави -ще бойкотира държавата си.
10
Ако не пушите против Нинова и Президента ще фалират. Добре че нормалните хора не ви се връзват
11
Ха, това ме върна много години назад... Син чук в парламента обясняваше, как Иван Маразов не може да бъде президент, защото бил разведен. И беше точно същото - той не може да се грижи за семейството си, та как ще може да ръководи държавата! Смешно е това...
12
Пик как не се усещате , че по този начин вдигате рейтинга и на Нинова и на Радев. Плюенето не винаги попада в целта /ако има вятър не се знае дали няма а се върне обратно/
13
Сега е момента ясно да се заяви - или ПЕС без Станишев, или ПЕС без БСП. Не виждам с какво членството в ПЕС е необходимо на БСП
14
Настъпи времето Станишев да разкрие , защо навремето и би шута като зам-министър . А на червените гамени ще кажа ТЪПАЦИ СТЕ , щом една циганка върти партията ви както си иска
15
От постовете тези дни на троловете по форумите става ясно, че Митьо Гестапото и Брого им Аспарухов са поели по пътя на късане на всяка връзка на БСП с европейските партии и ЕС като цяло. От Москва са им наредили Нинова да го играе унгарския Орбан. Явно тази тактика има успех и то доказан. Ще видим до къде ще доведе това тук!
16
И от двете миризливи и лъжливи курабии, никакъв у/й не става.!
17
УВО и обратно на село да рине обора , да Клюкарства с бабите и да дои Коча :) .... После УВО и за Румен ФАТНАКА и той да си оди на село ................... Деса с Мерцедеса = Президент :)
18
Това е конгрес на соросистките подръжници:гейове,третополови,лесбиики и резаци немюсюлмани. Нинова няма място там! Да си приемат каквито искат конвенции и пактове.
19
Иска Чумата Импексова да я назначат Министър Председател, защото винаги е била назначавана, от Иван Костов, от Сергей Станишев, от Р.Овч и Гергов! Никога до сега не е печелила нищо сама,има опит за фалиране, купувала си е по един, или друг начин назначенията! За това е бясна Чумата Импексова, защото е некадърна, ама с претенции, с Лъжа и Простащина иска да преуспее! Ама вече дори не е кифла, а изсъхнала курабия!Мечтай си Нинова, мечтай си Импексова, само отчитай, че идват евроизбори и твоите другари, които избута, няма да те бавят! Ако си мислиш да подреждаш листите с измислените ти протежета, фантазираш безкрайно много :)Колкото и да се пените и да писукате, БСП и Радев сте слуги на Сорос и на Апашите и на Мафията и на ДДС-арите, където има мръсни пари, там БСП търси! По миризмата ще ги познаете! Нека лузерите да си защитават олигарсите Кутев, Пелтека,Нинова,Фатмака, Таско и подобни пъцули!Лесно му е на Бойко, Нинова унищожава БСП за да захрани Партията на Резидента !
20
отговор на коментар
До Хахо 18 Абе другарю,как преди време защитавахте Станишко и не давахте лоша дума да се издума за него,сега дрънкате пак глупости /както винаги/, че Курчето няма място там. Ама вие червените нямате място и на земята.С тая лошотия отровихте въздуха който дишаме.
21
Браво Корни! Само така можеш да ме направиш отново председател на БСП. Лошото е, че освен мен ще направиш и Борисов министър председател за четвърти път. Ама нейсе това ще гго изтърпим и без това като вземем властта се осир@ме.
22
Миби мой дебили за пореден път от вашата дупка се чуват вопли, че ПИК ще фалира ако не пише срещу госпожа Лъжа Техноимпексова и страшина пРезидента. Та в това си състои и предложението ми. Напуснете форума на ПИК, спрете да четете ПИК, изчеднете от лицето на земята и тогава никой нама да забелязва статиите които ви дразнят защото ПИК ще фалира ако вас ви няма, осъществете мечтите си и спрете да мърсите нета.
23
Нинова и БСП са винаги готови да жертват България и българите в името на голямото лапане. Това, че навсякъде в България са се хванали за гушите всички бесепари не е новина. Сега БСП се надяват, евентуално Ципрас да прецака България и се молят само и само да могат да плюят ББ. Не им пука, че България ще изгуби и никога не им е пукало.
24
КОЙ ЩЕ ВЪРНЕ ПАРИТЕ ОТ ПРОПАДНАЛИТЕ ЗАКУПЕНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ЗА ДРУГАРКАТА ЛИДЕР....
25
отговор на коментар
или бсп-нинова е влязла в критическата възраст. и то отново.
26
отговор на коментар
или бсп-нинова е влязла в критическата възраст. и то отново.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17239
архив

Чукчата се прибира у дома:
- Жена, стоплила ли си чая?
- Да.
Налива му чай, чукчата опитва - студен.
Ядосан го излива на главата на жена си и излиза от стаята.
Жената стои и си мърмори:
- Добре, че не го бях стоплила, щеше да ме изгори.

няма нови новини
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
сега
1449
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО закрива предизборната си кампания в Елин Пелин - Джамбазки: Знаем как се пази българският патриотизъм и родолюбие, за нас България е верую (ОБНОВЕНА)
x
ЦЕНЗУРА ИЛИ... Роботи филтрират коментарите в интернет
x