Helloween отлагат концерта си в България

ЧАС ПИК

Helloween отлагат концерта си в България

2711
на 06.03.2021
Helloween отлагат концерта си в България
Автор:   ПИК

Немските метъл легенди от Helloween отлагат дългоочакваното си турне. Музикантите ще изнесат концертите от United Alive Tour Part II през пролетта на 2022 година. Второто отлагане на турнето се налага заради настоящата пандемия от COVID-19.

препоръчано

Групата трябваше да посети и България на 10 юни в столичната зала "Арена Армеец“, но феновете ще трябва да изчакат още една година преди да се срещнат с бандата. 

"Със съжаление, но с мисъл за здравето на всички, още веднъж ни се налага да отложим турнето си. В настоящата ситуация не бихме могли да осъществим турнето по начина, който сме предвидили, затова го пренасрочваме за пролетта на 2022-а година. В момента работим по уговаряне на новите дати, които ще бъдат обявени съвсем скоро. Като допълнение подготвяме и една голяма новина, така че очаквайте нещо специално от нас! Молим ви да задържите билетите си, защото те ще са валидни за новите дати“, споделят от групата.

Всички билети закупени за концерта тази година ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват.

Когато бъде уточнена новата дата за концерта в България, ще бъде обявена и възможността за връщане на билети за всички, които няма да могат да присъстват, информира "Монитор".

Сподели:
Бомба x
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО) САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО)
ново
Днес: 163
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това