Вход
София
Времето в София 20 o C

IN MEMORIAM: Проф. Вучков се поболял след смъртта на голямата си любов (СНИМКИ)

IN MEMORIAM: Проф. Вучков се поболял след смъртта на голямата си любов (СНИМКИ)

на 22.09.2019
272144
48
IN MEMORIAM: Проф. Вучков се поболял след смъртта на голямата си любов (СНИМКИ)
Автор: ПИК
22.09.2019
48
272144

Легендарният телевизионен водещ проф. Юлиан Вучков си отиде днес на 83-годишна възраст. Професорът е починал във Военна болница след инфаркт.

ИЗВЪНРЕДНО! ТЪЖНА ВЕСТ: Почина проф. Вучков

ИЗВЪНРЕДНО! ТЪЖНА ВЕСТ: Почина проф. Вучков

Преди малко, на 83-годишна възраст във военна болница...

на 22.09.2019

През последните години здравето на Юлиан Вучков се влоши. Една от причините е смъртта на голямата му любов Диана. Тя си отиде от този свят през 2017 г. на 66 години. Двамата бяха заедно от 2004 година.

"Съжалявам, че нямам дете. Имам великолепна библиотека, автор съм и на 30 книги. Хубаво щеше да бъде да имам едно дете, което един ден, като умра, да подреди тези неща. От друта страна съм щастлив, че имам 30 деца - това са моите книги. И не зная дали ако се бях оженил и имах едно или две деца, щях да натрупам толкова голямо литературно творчество. Едва ли", сподели преди години пред "Ретро" проф. Вучков.

Юлиан Вучков е дългогодишен водещ, който анализира и коментира политическия живот у нас.

Работи дълги години в Канал 1 (в предаването „Всяка неделя“), 7 дни ТВ, където създава рубриката „Храна за душата“ – предаване, посветено на проблемите и философията на човешкото съществуване. Първото си предаване „Ум робува, ум царува“ води по Канал 2001 в продължение на три години.

По-късно води предаването „Размисли и страсти“ по телевизия СКАТ. До февруари 2009 г. Вучков е водещ на предаването „Времена и нрави“ по телевизия ТВ2. Предаването е на живо, гостуващите музиканти свирят и пеят на живо, без плейбек или сингбек. Води рубрика „Посланията на Юлиан Вучков“ във „Вестник за жената“. В края на февруари 2009 г., Юлиян Вучков е отстранен от телевизия ТВ2, както и неговото предаване „Времена и нрави“ е свалено от ефир. Впоследствие е преместено в телевизия ББТ, където се излъчва за 4 месеца, а впоследствие напуска канала.

Вучков продължава да работи в Нова телевизия в предаването „Здравей България“ като „Морален наблюдател“ един път седмично, в което 10 минути той дискутира относно морала в обществото.

От 7 септември 2010 г. стартира предаването „Времена и нрави“ по телевизия „Канал 3“. През март 2012 г. напуска Канал 3 заради получени по-добри предложения от други телевизии.

През 2013 г. се подвизава в предаването „Гореща точка“ по ТВ 7. През март 2014 г. предаването му „Времена и нрави“ е преместено в телевизия Евроком.

Проф. Вучков ще бъде запомнен и като създателят на едни от най-големите бисери в телевизионен ефир. Негова е култовата реплика "Гледам и не вярвам на ушите си".

Сподели:
Напиши коментар »
(48)
1
Вече пак ще са двамата.
2
Една комунистическа отрепка по малко
3
До националсоциалиста! Скоро ще го последваш! Чакай ме в най-скоро време тъпако!
4
Ще ни липсва. Ще липсва на България. Лека му пръст и светла му памет !
6
Поклон,светла му памет.Когато цял живот си учил и творил има ли значение кой от коя партия е?Важно е какво си оставил след себе си.Не се нахвърляйте толкова злобно някой от писачите сигурно три реда не е написал, не 30 книги.Те ще си останат ще се четат а Вие си чешете езиците.
7
ПОЧИВАЙ В МИР ПРОФЕСОРЕ! ПОКЛОН!!!
8
Невероятен ум и интелект. Ще ни липсва острия му език. Език остър и едновременно балсам за душата и ума. Нека да е светъл и лек пътя, който е поел.
9
Бог да го прости. Човек с 30 книги, а някои тука името си правилно не могат да напишат!
10
ХВАЛЕШЕ В С ПЯНА НА УСТА СССР И ЦОЦИАЛИЗъМА, СЛЕД 10. 10. ИЗЧЕЗНА ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ. ПОСЛЕ СЕ СЕ ПОЯВИ В СКАТ КЪДЕТО ГО ПСУВАХА И УНИЖАВАХА, НО ТОЙ ТЪРПЕШЕ СТОИЧЕСКИ ОБИДИТЕ ДОКАТО НАБРА ПОПУЛЯРНОСТ НА КЛОУН? ПРЕДАВАНИЯТА МУ БЯХА ПО-СКОРО ЗАБАВНИ. В ЕДНО ИНТЕРВЮ С БОРИСОВ ПРЕДИ 8 ГОДИНИ. ДВА ЧАСА ГО ПОУЧАВАШЕ И МУ СЕ ПРЕДЛАГАШЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ?
11
"Професор", айде бе! По какво и на кого нещо е преподавал? Жоро Ганчев в по-лаладжийски вариант, по му идваха отръки празните, но помпозни думосъчетания! От хвалебствията към "социалистическия реализъм" в театъра при комунистите, премина към злостни критики на съвремието И ТО, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, В ГЛОБАЛЕН, СВЕТОВЕН МАЩАБ без да разбира процесите! Според аудиторията си и се взе на сериозно! Такива са не един и двама, но както Жоро Ганчев, още преди четиридесетте, никой няма да си спомня за него! ДС създаде мътни води и те изплуваха! Все пак RIP!
12
Светла му памет!
13
То се очакваше-светла му памет. Не си стоя в къщи ами тръгна по телевизиите да се надува за пари-като отиде в някоя телевизия се нагаждаше според политиката на телевизията
14
Затъкнете се, бе злобари! България обеднява без хора като Вучков! И опростява още повече!
15
един интелигентен и неразбран самотник няма повече да дразни дребните души.... Да почива в мир!
16
НА ШИЗОФРЕНИЯ
17
Най после умря! Изпразвам се в огромните уши на Ивето от Пикъ, и легам да спа!
18
Не знам защо така изведнъж си отиде този човек, допреди дни видимо нищо му нямаше.Явно напрежението го е довършило, все пак беше на години. Тово което не ми харесваше в него беше манията му да критикува всичко и всички в България и светът. Нищо на тоя свят професоре не почва от теб и не свършва с теб, дано накрая да си го разбрал, макар че се съмнявам! Все пак почивай в мир!
19
Побелял са грънци, много злоба бликаше от вонящата му болшевишка уста. Дали е завещал ченетата си на някой бедняк.
20
Голям праз, един дебил по малко.
21
Имам усещането, че Карбовски се опитва да се домогне до състоянието на покойният Вучков. Колкото до самия професор, той си остана един неразбран самотник който си въобразяваше, че само със словото може да се оправи България. Беше доста краен и дори фанатично убеден в собствената си правота, но все пак трябва да се признае, че казваше доста болезнени истини и то в прав текст, които явно дразнеха доста хора.
22
Смъртта винаги вкарва голове! Не споменавам Бог в този случчай, защото починалият псевдо-психо ТВ-пастор беше отявлен див балшевик-русофилист и надали ще има някакво значение за него точно пък Бог. Мъртвият не ни е враг!
23
За умрелия човек или добро или не казвай по добре нищо няма значение какъв е бил вече го няма!
24
Ето такива мръсни дяволски изчадия като теб варварино трябвв да бъдат линччувани публично с камъни,защо мърсиш маййката природа бе изрод миризлив,умри гадино гнуснаа!
25
Алоооуууууууу серсемино недей да говориш от името на всички русофилска мършо, ако на тебе ти липсва отивай и реви на гроба му а не в сайтовете!
26
ама пак много червени кърлежи са налазили сайта като 4 ия лизач-примат който пише без капка свян фалшивото си мнение от името на хората, тъпанар доленкухата ти кратуна няма да разбере никога че нормалните хора в БГ-то нямаат нищо общо с такива боклуци като теб на които разчитат комунистическите чакали от БКП-БСП!
27
Колоритна личност бе професора. Пусто и празно ще е без неговите цветни и умни изрази. Бог да го прости. Дано се намери читав човек, който да подреди и опази библиотеката му.
28
Отиде си ЕДИН ЛИЧЕН представител на ГЛАВАНАЦИТЕ който ''излъчваше'' на живо но НЕ знаеше,че във Република България има телефони и то Директни телефони както е във телевизия ''Скат'' ПОТ "Тракия''.И това е след случая със един зрител който лично съм го гледал и го повтаряха стотици пъти...''Харесвам само една линия във Вас'' ''Кажи коя'' ''Тази линия отзад която разделя двете бузи (Става дума за задника)'' и от тогава НЕТ телефон....Ето това беше но трябва да се помни иначе,ще си отидем като кучета без история.......????
29
Днеска е той. Утре сте вие, вдруги ден са те. За нас време не остава
30
Не-професор Вучков вече няма да бълва смрад от дъртата си уста. Невръстни и психопат, смята , че някой млад човек ще му чете томовете? Нямаше смелостта да включва зрители в Ефир, егото му беше до звездите. Той умори Дияна , той умря от омраза и лошотия.
31
венци от руското посолство от господари на ефиря и от биволицата
32
Професора много пъти в своите предавания е казвал че ако му се случи нещо къде да се търси причината, и то точно сега преди изборите
33
комунистически боклук!
34
Последните му предавания бяха откровенно платени за да плюе срещу едни,които преди възхваляваше.Учудващо за един човек на толкова години преживял всичките ни последни промени ..! В същност въпроса е риторичен- нямаше пари и се продаде на края на живота си,много жалко!
35
Уведомете курнелиа къде ,ще бъде погребението за да поплаче на чужд гроб.
36
Професора искаше с думи да ни събуди,АМА ние сме си овце и скоро България ще стане Цигани-я!
37
Не съм привърженик на идеологията на Професора, но правеше шоу в неделя и канеше лекари, певци, беше забавно, жалко е да се говори лошо в този момент. Бог да го прости.
38
БОГ ДА ГО ПРОСТИ! БЕЗ НЕГО НЯМА ДА Е СЪЩОТО ,ЗАЩОТО ПРОСТО ПРАВЕШЕ ПРЕДАВАНЕТО СИ НЕПОВТОРИМО!ПОЧИВАЙ В МИР ПРОФЕСОРЕ!
39
отговор на коментар
Виещи кучета ще има винаги!!! Без да обиждам кучетата....
40
отговор на коментар
Шебек
41
Тоа не можех да го понасям приживе!
42
Тоя добре, че тръгна на стари години по телевизиите, че професионалните гримьори да му обръснат междувежието.
43
МНОГО ПО-ЗАБАВЕН БЕШЕ В СРАВНЕНИЕ С ЕДНОКНИЖНИЯ!
44
Мир на праха му!
45
ЛЕКА МУ ПРЪСТ! БЕШЕ ГОТИН И ПРАВЕШЕ ХУБАВО ШОУ!
46
Бог да го прости! Беше човек , който казваше много истини за днешния хал на България.
47
Умря за да не изпусне хонорара за предаването си в болшевишката Евроком. Бе, ходи с линейката в болницата, като си зле, бе човеко! Бабичките щяха заспят и без скапаната му неделна проповед..., ама няма да кашира нищо-о-о, ако не се яви в ефир, нали-и-и... За да не се мине, за да не изпусне жалките русофилски червени сребърници - ей затова пукна... Амин!
48
Почивай в мир , професоре ! Беше много точен и обективен в коментарите си .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 10718
архив

Две борчета се срещат и едното пита другото:
- Защо си с две жалейки?
А вторият отговаря:
- Вчера баба ми почина, а днес брат ми каза, че и неговата също починала!

няма нови новини
Днес: 216
hot
най-четени новини в момента
сега
2705
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Шефът на автоклъстъра разкри шансовете на България да стане партньор на "Фолксваген" след кризата в Сирия (ОБНОВЕНА)
x
ЖИВОТ ОТВЪД: В египетски саркофаг намериха карта за задгробния свят
x