ГОРЕЩО
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Гърми скандал - заподозряха близка до Кирил Петков кандидат-депутатка, че върти предизборна търговия в ромски квартал (СНИМКИ)
САМО В ПИК! Горещо проучване на „Сова Харис“ дни преди вота – ГЕРБ бие убедително, взима 25%. Второто място на ППДБ виси на косъм. ДПС-Ново начало върви нагоре (ГРАФИКИ)
"БЕДСТВЕН" МИНИСТЪР: Емел Етем провалила изграждането на ключов обект в Кърджали, имала интереси в наливането на...
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Радостина Николова, Кубрат
препоръчано
Необходими продукти:
300 г бял белен боб
400 г пушени ребра
1 глава лук
80 мл олио
10 г брашно
1 ч.л. червен пипер
джоджен
магданоз
Начин на приготвяне:
Бобът се измива и се отцежда, залива се със студена вода и се вари с пушените ребра до пълно омекване на зърната. Месото се изважда, отделя се от костите, нарязва се на късчета и се връща обратно в боба. Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнина заедно с червения пипер и брашното. Прибавя се към фасула и се вари 10-15 мин. При поднасяне ястието се поръсва със ситно нарязан магданоз и джоджен.
Сладкиш със сини сливи
379235
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322145
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
90640
на 26.02.2019
Джолан в питка
139958
на 05.06.2018