ГОРЕЩО
НА ПРАГА НА ВОЙНА: Ще позволи ли Борисов самозабравилите се агресивни хищници от ППДБ да го довършат?
СМУТ НА Д2: Военно-полицейският екипаж на Радев е в тотален стрес. Не е лошо за Нова година чичко Румен да си отпочине в някоя резиденция на Ердоган - като царска особа. Плащаме ние, българите
ГЪРМИ СКАНДАЛ: ПП поиска сваляне охраната на Борисов в деня, в който пуснаха Сретен Йосич от затвора
ГОЛЯМ РЕЗИЛ: Развяха КАТО ПРАНИ ГАЩИ срамотиите на Асен Василев и ПП в национален ефир (СНИМКИ)
Времето полудя! Проф. Георги Рачев с ЛОША ПРОГНОЗА пред ПИК TV - ще видим сняг за Коледа през крив макарон (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Радостина Николова, Кубрат
препоръчано
Необходими продукти:
300 г бял белен боб
400 г пушени ребра
1 глава лук
80 мл олио
10 г брашно
1 ч.л. червен пипер
джоджен
магданоз
Начин на приготвяне:
Бобът се измива и се отцежда, залива се със студена вода и се вари с пушените ребра до пълно омекване на зърната. Месото се изважда, отделя се от костите, нарязва се на късчета и се връща обратно в боба. Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнина заедно с червения пипер и брашното. Прибавя се към фасула и се вари 10-15 мин. При поднасяне ястието се поръсва със ситно нарязан магданоз и джоджен.
Сладкиш със сини сливи
411194
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335987
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147685
на 05.06.2018


