ГОРЕЩО
УНИКАЛНО ШОУ! Кметица изненада с бременно коремче, приписаха заслугите на Кирил Петков (ВИДЕО)
ЧЕТИВО ЗА BTV: Посочиха къде е "слонът в стаята", който генерира полемиката за журналистиката на Мария Цънцарова
Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 8 резена диня, 2 пакетчета желатин, 750 мл бяло вино (може и шампанско), 2 ч.ч. малини, захар на вкус.
препоръчано
Начин на приготвяне: Динята се нарязва на средно големи парчета, които се почистват от семките. Желатинът се разтваря на водна баня и се смесва с виното. По желание се добавя захар. Плодовете се смесват, разпределят се в купички, заливат се с винената смес и се прибират в хладилника. Сервират се охладени. Може да се добави топка сладолед, желе по избор или друг топинг.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
810660
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
276845
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
250540
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
85622
на 26.04.2021