ГОРЕЩО
Известен адвокат ПОКАЗА откровените глупости за бройката на протестиращите и как Манол Пейков, Асен Василев и Белобрадова трансформират геометрията
БЪРЗИ МИСЛИ ЗА ПРОТЕСТА: 50% концерт и 50% митинг. Който сее ветрове, жъне бури и прокуратури
ТЕЖКИ ВРЕМЕНА! От ИТН след хвърлената оставка на кабинета: Бащите на хаоса са Асен Василев, Ивайло Мирчев, Радостин Василев, Костадин Костадинов и Ивелин Михайлов (ВИДЕО)
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов проговори: Настоях за оставката днес, за да не ни заличат. Утре ще е първа точка в парламента. Няма да има никакво преформатиране (ВИДЕО)
Последни седмици за изгодна продажба на земя!
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти:
препоръчано
2 глави кромид лук, 5 стръка зелен лук, 500 г гъби, 200 г царевица на зърна, 2 скилидки чесън, соев сос и зехтин на вкус.
Начин на приготвяне:
В тенджерка или голям тиган се сипва нарязаният на ситно лук. Налива се малко зехтин и малко вода (или гъбен бульон). След като лукът се задуши леко се прибавят накълцаните гъби и царевицата. Полива се със соев сос и се слага счуканият чесън.
Оставя се известно време да покъкри с похлупак, за да се задушат всички зеленчуци. По желание може да се долее още вода или бульон. Сервира се като допълнение на меса или като основно ястие.
„Бъркотията” много върви с бяло вино.
Сладкиш със сини сливи
410031
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335987
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


