ГОРЕЩО
ПЪРВО В ПИК: Кирил Петков се покри в СПА хотел преди срещата с Борисов и ГЕРБ (СНИМКИ)
КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО: ДПС-Ново начало издига санитарен кордон около пуделите с пачките, кеша и корупцията
ПП развърза Асен Василев да ВЗРИВИ тотално преговорите с ГЕРБ - постави 7 условия на Борисов
СВОЕВОЛИЯТА НЕ ПРЕСТАВАТ: ППДБ продължават да се инатят - ето какви поредни условия поставиха за преговори с ГЕРБ
ИЗВЪНРЕДНО! ГЕРБ отвърна остро на ППДБ: Диалогът не може да се води през...
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти:
препоръчано
2 глави кромид лук, 5 стръка зелен лук, 500 г гъби, 200 г царевица на зърна, 2 скилидки чесън, соев сос и зехтин на вкус.
Начин на приготвяне:
В тенджерка или голям тиган се сипва нарязаният на ситно лук. Налива се малко зехтин и малко вода (или гъбен бульон). След като лукът се задуши леко се прибавят накълцаните гъби и царевицата. Полива се със соев сос и се слага счуканият чесън.
Оставя се известно време да покъкри с похлупак, за да се задушат всички зеленчуци. По желание може да се долее още вода или бульон. Сервира се като допълнение на меса или като основно ястие.
„Бъркотията” много върви с бяло вино.
Сладкиш със сини сливи
382256
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322996
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91633
на 26.02.2019
Джолан в питка
140743
на 05.06.2018