ГОРЕЩО
Георг Георгиев: Като правителство ще си довършим работата, която трябва
Атанас Зафиров: Никой не бива да отрича постигнатото от БСП – ОЛ
СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ! Хора на ген. Атанасов искали да сготвят Слави с наркотици (ВИДЕО)
Александър Йорданов: Кабинетът "Желязков" толкова добре управлява, че и в оставка "самолетът" си лети нормално - протестърите са много, но пилоти няма
ОТ ДНЕС Е ЗИМА! Затискат ни мъгли. Слънцето пробива плахо само в крайния югозапад, на изток превалява (КАРТИ)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
750 г свинско месо
5 глави кромид лук
250 г стерилизирани гъби
250 г черен дроб
3 с.л. мазнина
1 ч.л. черен пипер
1/2 с.л. чубрица
1 к.ч. вино
лютиви чушлета
и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Обезкостеното и нарязано на ивички месо се запържва леко в мазнината. Прибавя се лукът, нарязан на филийки, малко вода и се задушава до омекване. Прибавят се нарязаните на ивички черен дроб и гъби, после виното, черният пипер, чубрицата и целите лютиви чушлета. Ястието се посолява, разбърква се леко, разпределя се в гювечета и се запича на фурна.
препоръчано
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1318309
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
309100
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
277693
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
114180
на 26.04.2021


