ГОРЕЩО
ВАКСАДЖИИ: Придворният социолог на Радев - Първан, лансира коалиция с ПП-ДБ, а Мирчев коленичи в краката му да излъска ботуша
Астрономическата зима идва в 17:03 часа
ЕВТИН ТЕАТЪР: Многострадалната Църцарова си вдига цената, докато "Капитал" и Прокопиев късат ризи и зоват за линч над Пеевски
Георг Георгиев: Като правителство ще си довършим работата, която трябва
Атанас Зафиров: Никой не бива да отрича постигнатото от БСП – ОЛ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
750 г свинско месо
5 глави кромид лук
250 г стерилизирани гъби
250 г черен дроб
3 с.л. мазнина
1 ч.л. черен пипер
1/2 с.л. чубрица
1 к.ч. вино
лютиви чушлета
и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Обезкостеното и нарязано на ивички месо се запържва леко в мазнината. Прибавя се лукът, нарязан на филийки, малко вода и се задушава до омекване. Прибавят се нарязаните на ивички черен дроб и гъби, после виното, черният пипер, чубрицата и целите лютиви чушлета. Ястието се посолява, разбърква се леко, разпределя се в гювечета и се запича на фурна.
препоръчано
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1318896
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
309170
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
277737
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
114211
на 26.04.2021


