ГОРЕЩО
САМО В ПИК! В Стара Загора е страшно - хиляди се събраха, за да поискат стабилност в държавата (ВИДЕО/СНИМКИ)
Радослав Ревански ексклузивно пред ПИК: Хиляди хора от всички етноси има на площада в Белица! Провалените политици от ППДБ нескопосано ни обвиняват, че вадим етническата карта (ВИДЕО/НА ЖИВО)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Огромни протести в цялата страна в защита на стабилността - вижте какво се случва в Кърджали и Белица: Делян Пеевски е лидерът на народа (НА ЖИВО/ВИДЕО)
Vivacom отключва всички ТВ канали и дава пълен достъп до EON през най-празничния период за годината
Fibank представи традиционния си благотворителен календар в подкрепа на художествената гимнастика
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
препоръчано
Продукти: 1 средна кисела зелка, 100г ориз, 1/3 стрък праз, 50 мл олио
щипка сол, 200 мл зелева чорба, щипка сладък червен пипер и 200 мл вода.
Приготвяне: Зелката се почиства от външните листа и от кочана. Нарязва се на фини тънки ленти и се зарежда в тава за печене. Празът се почиства добре от външните пера, нарязва се на тънки колелца и се разпределя равномерно при зелето. Оризът се измива добре и се наръсва в тавата. Добавят се олиото, червения пипер, зелевата чорба, щипка сол по желание и водата. Ястието се пече в умерено загрята фурна 180- 200 градуса, 40-60 минути. Консумира се като постно ястие или като гарнитура към свинско печено.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1784076
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1286785
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
657287
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1509562
на 04.10.2021


