ГОРЕЩО
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Валерия Велева: Протестът няма визията за утре, а когато я няма, това е анархия. Да искаш сега да свалиш властта, значи да искаш да хвърлиш държавата в хаос (ВИДЕО)
ПЪРВО В ПИК! В "Люлин" почерня от полиция - дойдоха и кобрите на СДВР
САМО В ПИК TV! Цветанка Андреева за метежите на Радев и ППДБ: Сценарият е да се дестабилизира цялата система и през следващата година да влезем в спиралата на нови избори и нестабилни парламенти (ВИДЕО)
ПИК TV: И Борис Бонев недоволства от Терзиев за кризата с боклука в София (ВИДЕО)
Георг Георгиев: Днес България и Америка са по-близки от всякога като приятели, партньори и съюзници
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
препоръчано
Продукти: 1 средна кисела зелка, 100г ориз, 1/3 стрък праз, 50 мл олио
щипка сол, 200 мл зелева чорба, щипка сладък червен пипер и 200 мл вода.
Приготвяне: Зелката се почиства от външните листа и от кочана. Нарязва се на фини тънки ленти и се зарежда в тава за печене. Празът се почиства добре от външните пера, нарязва се на тънки колелца и се разпределя равномерно при зелето. Оризът се измива добре и се наръсва в тавата. Добавят се олиото, червения пипер, зелевата чорба, щипка сол по желание и водата. Ястието се пече в умерено загрята фурна 180- 200 градуса, 40-60 минути. Консумира се като постно ястие или като гарнитура към свинско печено.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1783735
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1286539
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
657114
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1508959
на 04.10.2021


