ГОРЕЩО
УДАРИХА ДЪНОТО! Доган и аверите му пуснаха фалшиво видео, че Ердоган ги подкрепя - ето каква е истината
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ГОРЕЩО В ПИК! Майка с гневно писмо: "Заради Столична община, Фандъкова и Терзиев с двете ми деца оставаме на улицата!" Вижте за какъв абсурден казус става дума
ЦЪНЦИ НА ДРЪВНИКА! И Слави скочи на устатата водеща на БТВ: Има махленско, унизително, дребнаво поведение!
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с изненадващо решение, докато всички го чакат във Враца. Заради внуците се отби за... (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
препоръчано
Продукти: 1 средна кисела зелка, 100г ориз, 1/3 стрък праз, 50 мл олио
щипка сол, 200 мл зелева чорба, щипка сладък червен пипер и 200 мл вода.
Приготвяне: Зелката се почиства от външните листа и от кочана. Нарязва се на фини тънки ленти и се зарежда в тава за печене. Празът се почиства добре от външните пера, нарязва се на тънки колелца и се разпределя равномерно при зелето. Оризът се измива добре и се наръсва в тавата. Добавят се олиото, червения пипер, зелевата чорба, щипка сол по желание и водата. Ястието се пече в умерено загрята фурна 180- 200 градуса, 40-60 минути. Консумира се като постно ястие или като гарнитура към свинско печено.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1055798
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
809692
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
350716
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1154808
на 04.10.2021