ГОРЕЩО
"Топлофикация Перник" възстанови топлоподаването
TravelLove – пътуванията започват тук
IN MEMORIAM. Напусна ни съдия Йордан Геров, дългогодишен председател на РС Момчилград
ГОРЕЩО В ПИК! Делян Пеевски посрещна млади посетители в Музея на сглобката (СНИМКИ)
ГОРЕЩО В ПИК TV! Проф. Ангелов върна Кокорчо в 7 клас (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: 1 пакет кори за баница, 1 ч.ч. сварен ориз, 200 г натрошено сирене, 50 г масло, джоджен, 2 яйца, 1/2 ч.ч. прясно мляко, 1 връзка измит и с махнати жили ситно нарязан лапад, сол, черен пипер. За заливката: 1/2 кофичка кисело мляко, 2 яйца.
Начин на приготвяне: Всички продукти (без тези за заливката) се разбъркват добре. Корите - две по две, се поръсват с тях и се навиват на руло. Нареждат се в намаслена тава. Баницата се пече и, след като се зачерви, се полива със заливката. После се допича..
препоръчано
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1313290
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
308171
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
276728
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
113427
на 26.04.2021


