BG EN

Козе месо и риба в кухнята на Венецуела

Световна кухня

Козе месо и риба в кухнята на Венецуела

39924
на 01.03.2013
Козе месо и риба в кухнята на Венецуела
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кухнята на Венецуела може да ви предложи невероятно богатство и избор на риба - печена или пържена. На второ място е месото - приготвено с гарнитура. Венецуела е и страна, в която се яде доста козе месо. Свинското се предпочита само около Коледните празници. Но определено запазената марка е при приготвянето на морските дарове. В южноамериканската страна се сервира и хляб, който по форма прилича на палачинка. Обикновено тя се поднася пълна с различна плънка.

препоръчано

Хляб арепас

Необходими продукти

Начин на приготвяне:

Гуакамоле

Кафе

Необходими продукти:

Начин на приготвяне

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Скорпионите да внимават с парите, Рибите борят трудности с интуиция ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Скорпионите да внимават с парите, Рибите борят трудности с интуиция
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев с прогноза пред ПИК TV: Променливо време за празниците, дъжд, сняг и захлаждане след Коледа Проф. Георги Рачев с прогноза пред ПИК TV: Променливо време за празниците, дъжд, сняг и захлаждане след Коледа
ново
Днес: 9
горещо
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК