ГОРЕЩО
ВАКСАДЖИИ: Придворният социолог на Радев - Първан, лансира коалиция с ПП-ДБ, а Мирчев коленичи в краката му да излъска ботуша
Астрономическата зима идва в 17:03 часа
ЕВТИН ТЕАТЪР: Многострадалната Църцарова си вдига цената, докато "Капитал" и Прокопиев късат ризи и зоват за линч над Пеевски
Георг Георгиев: Като правителство ще си довършим работата, която трябва
Атанас Зафиров: Никой не бива да отрича постигнатото от БСП – ОЛ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Кухнята на Венецуела може да ви предложи невероятно богатство и избор на риба - печена или пържена. На второ място е месото - приготвено с гарнитура. Венецуела е и страна, в която се яде доста козе месо. Свинското се предпочита само около Коледните празници. Но определено запазената марка е при приготвянето на морските дарове. В южноамериканската страна се сервира и хляб, който по форма прилича на палачинка. Обикновено тя се поднася пълна с различна плънка.
препоръчано
Хляб арепас
Необходими продукти
Начин на приготвяне:
Гуакамоле
Кафе
Необходими продукти:
Начин на приготвяне
Да обядваме на Майорка
43383
на 07.08.2013
Каталуния – бряг на насладата
39587
на 28.07.2013
Шоколад с плънка от лук и сирене е вече на пазара
36823
на 10.05.2013
Еквадорски специалитети с дъха на океана
44661
на 02.05.2013


