ГОРЕЩО
МЪКА СЛЕД ПРОТЕСТА: Лидерите на ППДБ сигурно се чувстват така, сякаш са поканили всичките си приятели на рожден ден, а са дошли само един-двама...
ГОРЕЩО В ПИК TV! Проф. Ангелов върна Кокорчо в 7 клас (ВИДЕО)
Колтуклиева ОТНОВО РАЗКРИ двойния аршин на Киро и компания: Та кой употребява НСО за лично ползване?!
Георги Харизанов пред ПИК TV: Протестите изненадаха управляващи, опозиция и президент. Бързи избори на хоризонта и позитивни резултати от ТОЛ системата (ВИДЕО)
ШОК! Вижте какво показвала една от камерите в мъжките тоалетни на 138-о училище, монтирана от извратения директор… (СНИМКА)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Кухнята на Венецуела може да ви предложи невероятно богатство и избор на риба - печена или пържена. На второ място е месото - приготвено с гарнитура. Венецуела е и страна, в която се яде доста козе месо. Свинското се предпочита само около Коледните празници. Но определено запазената марка е при приготвянето на морските дарове. В южноамериканската страна се сервира и хляб, който по форма прилича на палачинка. Обикновено тя се поднася пълна с различна плънка.
препоръчано
Хляб арепас
Необходими продукти
Начин на приготвяне:
Гуакамоле
Кафе
Необходими продукти:
Начин на приготвяне
Печена сланина с хляб по Александър Дюма
87705
на 29.12.2017
Сорбе с мента
39361
на 11.09.2013
Дюма поръсвал пъпеша със сол и пипер
37151
на 11.09.2013
Остров Корфу – гръцкото бижу
54560
на 15.08.2013


