ГОРЕЩО
МРЕЖАТА СЕ ГАВРИ С ИВАЙЛО МИРЧЕВ: Махаш охраната на Пеевски?! Ей това е мъжка приказка. Ти що глад си събрал с Оземпика... ще ги изядеш надве, на три и НСО, и барети, и полиция...
Доц. Борислав Цеков пред ПИК TV: ППДБ искат власт без избори, политиката се тиктокизира, а еврото е необратимо (ВИДЕО)
САМО В ПИК! Калин Каменов с подробности за грозната провокация на "Възраждане" пред дома му: Било е сбирщина на хора с всякакви комплекси. Нови избори може да са пагубни за държавата (ВИДЕО)
Георги Марков емоционално пред ПИК: Бойко е най-добрият премиер на Прехода! Ако ППДБ влязат във властта, ще ни вкарат във война
Кметът на "Люлин", разкрил една от най-големите афери в "Промяната", с ОТВОРЕНО ПИСМО: Кирил Петков прехвърли вината върху нас! Антикорупционерите се оказаха корупционери
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Диана Янакиева, с. Първомайци
препоръчано
Необходими продукти:
1/2 кг кайма
1 голямо бутер тесто
Начин на приготвяне:
Омесва се кайма като за кюфтета (може да се добавят настърган кашкавал, ситно нарязана кисела краставичка). Бутер тестото се нарязва на тънки ивички около 0,5 см. Взема се от каймата топче с големината на орех, навива се лентичка от тестото около топчето в една посока, така както се навива кълбо. Готовите кълбенца се нареждат в тавичка (по желание се намазват с разбит жълтък) и се пекат до зачервяване.
Стават много вкусни и оригинални кълбенца! Опитайте ги!
Сладкиш със сини сливи
408439
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97284
на 26.02.2019
Джолан в питка
147576
на 05.06.2018


