ГОРЕЩО
Колтуклиева разсипа Цънцарова: Променкаджийската активистка с микрофон е потрес - липсва й елементарна логика
ПРЕКРАСЕН НОЕМВРИЙСКИ ДЕН! Слънчево в цялата страна - температурите се вдигат до 12 градуса
Александър Йорданов с УДАРНО РАЗКРИТИЕ: Новата зам-шефка на НАТО не е македонка, а българка - прабаба й е получавала пенсия от Царство България
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Елисавета Белобрадова подала сигнал срещу онанист пред столично училище - гледала го пет минути, готова е да го разпознае по... половия член (ДОКУМЕНТ/18+)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Единственият възможен вариант е Атанасов председател на НС, а Борисов премиер. ППДБ е време да се примирят, че Пеевски е фактор в политиката (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Моника Петрова, Враца
препоръчано
Необходими продукти:
6 гълъба
растителна мазнина (за пържене)
За гарнитурата:
дробчета, сърца и воденички от гълъбите
400 г лютеница
2 глави кромид лук
2 с.л. маргарин
5 кисели краставички
сол
черен пипер - млян
копър
дафинов лист
магданоз на вкус
Начин на приготвяне:
Нарязаните на порционни парчета гълъби изпържваме в мазнината. След което правим гарнитурата по следния начин: обелваме и нарязваме лука на полумесеци, запържваме го. Добавяме маргарина и дробчетата, воденичките и сърцата. Задушаваме ги няколко минути. След което прибавяме лютеницата, пържим още малко и прибавяме
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018