ГОРЕЩО
Георг Георгиев: Като правителство ще си довършим работата, която трябва
Атанас Зафиров: Никой не бива да отрича постигнатото от БСП – ОЛ
СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ! Хора на ген. Атанасов искали да сготвят Слави с наркотици (ВИДЕО)
Александър Йорданов: Кабинетът "Желязков" толкова добре управлява, че и в оставка "самолетът" си лети нормално - протестърите са много, но пилоти няма
ОТ ДНЕС Е ЗИМА! Затискат ни мъгли. Слънцето пробива плахо само в крайния югозапад, на изток превалява (КАРТИ)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Невена Енчева, Павликени
препоръчано
Необходими продукти:
500 г кайма
1 глава лук
2 филии сух хляб
1 яйце
1 ч.л. червен лют пипер
черен пипер
сол на вкус
галета
Начин на приготвяне:
Каймата се омесва с черния и червения пипер, солта, лука и се оставя за 30 мин. Сухият хляб се накисва във вода и се отстраняват корите. Изстисква се от водата, слага се в каймата и прибавяме яйцето. Омесваме я хубаво и правим малки топченца от нея. Овалваме ги в галетата и ги пържим в мазнина.
Сладкиш със сини сливи
414980
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336163
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97493
на 26.02.2019
Джолан в питка
147932
на 05.06.2018


