ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Златка Димитрова е един от двамата най-сериозни претенденти за победител в звездния отбор на кулинарното шоу "Хелс Китчън", което започва след броени дни.
Новият 7-ми сезон започва от 10 февруари, а бившата плеймейтка доказано може да готви като професионалист, писа "Уикенд".
Златка неведнъж е показвала кулинарни умения в телевизионни формати. Първият, в който блесна с черпака, е "ВИП Брадър 2013". Там тя беше в постоянен спор с мърлячите в Къщата, защото е отлична домакиня, за която парцала и метлата си като естествен продължение на ръцете. Златка показа, че може и погача да замеси, и гурме да сервира.
Смуглата бургазлийка е въртяла заведение на един от популярните плажове край морския град, където също е имала възможност да се усъвършенства. През 2018 г. взе участие и в "Черешката на тортата", където печели максималните 40 точки. Паметливи зрители до днес говорят за десерта с кестени, който сервира на своите гости. Но Златка има сериозна конкуренция в лицето на друга Мис Плеймейт. В групата тази година влиза и Светлана Гущерова, която се върна към старата си фамилия Василева. Тя издаде, че именно в шоуто ще разкаже повече за семейното си положение и раздялата с Християн Гущеров.
Известно е, че Светлана почти не яде, но умее много добре да готви. Това се видя от двете ѝ участия във ВИП-брадър - през 2018 и 2021 година, както и от участията ѝ в "Черешката на тортата", където показа изкусни гозби - коя от коя по-луксозни, но така и не успя да спечели плакета на шеф Манчев.


