Автомеле на рисково кръстовище в Благоевград! "Ситроен" и "Опел" се надъниха

ЧАС ПИК

Автомеле на рисково кръстовище в Благоевград! "Ситроен" и "Опел" се надъниха

5290
на 23.12.2015
Автомеле на рисково кръстовище в Благоевград! Ситроен и Опел се надъниха
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Ситроен" и "Опел" се удариха днес по обяд в Благоевград, за щастие няма пострадали, предаде БГНЕС. 

Пътнотранспортното произшествие стана малко преди 13 часа отново на ул. "Иван Михайлов", на регулираното от светофар кръстовище пред Югозападния университет „Н. Рилски”.

препоръчано

Кръстовището между улиците „Димитър Солунски” и „Иван Михайлов” е рисково, тук често стават катастрофи. Защото е дълго, а жълтият сигнал на светофара - прекалено кратък. Така дори и на зелено да влезеш, излизаш на червено. И двата булеварда са с по 4 ленти, по две във всяка посока. За това опитните водачи не навлизат в дългото над 20 метра кръстовище в последните 1-2 секунди на зеления сигнал.

На двата автомобила са нанесени средни материални щети. Патрулка на „Пътна полиция” изяснява причините за удара. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Сарафов се скъса да хвали и да благодари на американското посолство и ФБР. Кенет Мертен: Даваме 5 млн. долара за информация за Ружа Игнатова (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Сарафов се скъса да хвали и да благодари на американското посолство и ФБР. Кенет Мертен: Даваме 5 млн. долара за информация за Ружа Игнатова (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК