Борисов пак на фронтовата линия в Хитрино. България се нуждае от мъже като него. Не от меки китки, льотчици под чехъл, пребоядисани свинари или халтураджии от телевизията

НАЙ-ВАЖНОТО

Борисов пак на фронтовата линия в Хитрино. България се нуждае от мъже като него. Не от меки китки, льотчици под чехъл, пребоядисани свинари или халтураджии от телевизията

193693
на 10.12.2016
Борисов пак на фронтовата линия в Хитрино. България се нуждае от мъже като него. Не от меки китки, льотчици под чехъл, пребоядисани свинари или халтураджии от телевизията

Последвайте ни в Google News Showcase

Харесва ви или не, при кризи България разчита на Бойко Борисов.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Докато Румен Радев гледаше опера, той потушаваше бежанския бунт в Харманли.

Сега товари пострадали в хеликоптери и събира кръв за ранените в Хитрино. И това не е демагогия или популизъм - просто Борисов така разбира ролята си във властта. Да бъде съпричастен и да помага на обикновените хора. 

Сигурно звучи като евтина, сълзлива пропаганда. Само че характерът на мъжа проличава в тежки ситуации. Засвистят ли куршуми - и буквално, и алегорично. Досега не помня Борисов да се е снишавал и това тежи повече от безумните гафове, които натвори в последно време - и Кристалина в ООН, и Цецка в президентството, и бутафорните Реформатори в правителството, и охранените Котараци около държавната софра.

На кого ще разчитаме утре, когато завият вихрушките? На меките китки около Прокопиев, на внуците на Политбюро, които основаха дясна партия в бившия Дом на българо-съветската дружба? На кремълския натовец, който предаде армията и сключи експресен пиар брак с приятелката си заради папараците на ПИК? На пребоядисаните седесари, сини приватизатори и свинари, които яхнаха "Позитано" 20? На мутрочалгаря от телевизията, който спекулира с народната неволя, за да преподпише на по-висока цена договора си с Би Ти Ви?

Не, мерси.

Борисов, ако обича, да преглътне егото си и да се хваща за работа. Длъжен е да направи ново правителство в рамките на този парламент и с това мнозинство. Времето не търпи отстъпление. 

Останалото е водевил - "коледен" кабинет на дискредитирания Плевнелиев за един месец, после втори служебен кабинет на Радев за два месеца и половина. После нови избори, които вероятно ще възпроизведат подобно на сегашното статукво.

Самоубийствени разходи, нерви, енергия, институционална криза, съсипия за дребния и среден бизнес, ненавист, разделение в обществото като след Десети ноември... Кому е нужно всичко това? 

Борисов е човек на честта и не бива да се държи като обидено хлапе. Не е късно разумът да надделее. По-добре няма да става, нека не се лъжем. Все по-трудно ще е, а България се нуждае от мъже на място в задаващата се буря.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 април - Овните са крайно чувствителни, Водолеите да не се захващат с нови задачи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 април - Овните са крайно чувствителни, Водолеите да не се захващат с нови задачи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! ПИК изненада Кирил Петков с уникален подарък за рождения му ден, той: Голяма радост ще е за вас да си отида в Канада, но това няма да се случи (ВИДЕО/СНИМКА) СУПЕР ШОУ! ПИК изненада Кирил Петков с уникален подарък за рождения му ден, той: Голяма радост ще е за вас да си отида в Канада, но това няма да се случи (ВИДЕО/СНИМКА)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК