Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов за 3-годишния рожден ден на агенцията: Ние задаваме дневния ред в държавата с много от новините, които публикуваме

ЧАС ПИК

Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов за 3-годишния рожден ден на агенцията: Ние задаваме дневния ред в държавата с много от новините, които публикуваме

13815
на 29.10.2015
Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов за 3-годишния рожден ден на агенцията:  Ние задаваме дневния ред в държавата с много от новините, които публикуваме
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Голямата бомба тепърва предстои да излезе. След час-два ще избухнат не една, а няколко бомби. Ние задаваме дневния ред на държавата с много от новините, които публикуваме и с изпреварващата коректна и точна информация. Работим с много специалисти, но и с много млади хора, които имат амбиция и хъс. Това заяви в студиото на Канал 3 главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Нашите интереси са интересите на читателите. Искаме да показваме най-интересната и точна информация. С изключителен труд, постоянство и професионализъм, с нашите усилия се преборваме с ожесточената конкуренция с почтени средства. В медиите има много злоба срещу нашите успехи. Има враждуващи сайтове в интернет, но ние гледаме позитивно. Когато има различни конфликтни точки искаме да ги отразим и да сме в пулса на новините, каза още Крачунов.

Хората се интересуват не само от това, което се случва в политиката. Нашата родина крие несметни богатства и забележителности. Добре е медиите да им обръщат внимание, хората имат нужда и от добри новини. Наред с политическите - и криминалните новини са много четени. Колкото и хората да казват, че не искат да четат за кръв, истината е, че хората обичат да четат за кражби, престъпления и банди. Риалити шоутата се радват на голям интерес също, допълни той.

Една магия, на която не може да бъде дадена рецепта. Имаме усет за най-горещата точка на деня, която трябва да бъде развита", заяви Крачунов по повод подбора на новините в сайта. 

Относно материал на Недялко Недялков във връзка за собствеността на Би Ти Ви и влизането на Слави Трифонов в политиката, Ивайло Крачунов заяви, че това тема табу.

Собственикът на ПИК Недялко Недялков достатъчно ясно казва това, което е тема табу. Би Ти Ви дава трибуна на Слави, за да прокарва политически тези и избирателно да подхожда към политици. Крайно време е директорът на Би Ти Ви да даде обяснение. Трифонов използва шоуто си, за да прокарва политически интереси. Ние ще продължим да търсим директора на Би Ти Ви. Това е една от телевизиите, която се представя за най-голяма.

Винаги има много коментари, десетки са. Когато имаме време ги четем. Нашата работа е динамична, правят се интервюта, следят се инциденти. Винаги публикуваните факти в агенцията са потвърдени поне от два източника. Вчера например пуснахме новина кой ще оглави комисията "Сидеров" и наистина Главчев застана начело на нея.

Читателите се уверяват ежедневно, че новините, които пускаме са истина. Искам да поздравя собственика на ПИК и целия екип на агенцията. Удоволствие е да се работи със собственик, който дава свобода на изява и не дава цензура. Всеки ден виждаме цялото желание за работа и големите усмивки на служителите.

Пожелаваме си да имаме все повече поводи за радост. Да радваме читателите с ексклузивни новини и да има по-малко престъпления за отразяване. Често пъти информацията се взима от колеги, но не всички са съвестни като "Канал 3". Много медии взимат наша информация и не ни цитират, завърши главният редактор на ПИК.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК