Грудев пое земеделието от Греков

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Грудев пое земеделието от Греков

2720
на 06.08.2014
Грудев пое земеделието от Греков
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

По време на служебното управление е важно да се спази посоката, която е необходима за българското земеделие, заяви бившият министър на земеделието и храните проф. Димитър Греков по време на предаването на поста на служебния министър Васил Грудев.

препоръчано

„Надяваме се новият 77-ми министър на земеделието, че ще направи онова, което аз не съм. Мисля, че ще направи онова, което ние сме пропуснали. Важно е да се спази онази посока, която е необходима за българското земеделие. Грудев е един от най-изявените специалисти в областта на земеделското производство, на неговото финансиране”, допълни проф. Греков.

„Ние направихме една крачка, за да стабилизираме това производство. Необходимо е още много да се прави. Надяваме Васил Грудев да приеме това, което е правено от мен, а и от тези преди мен. То се е градило стъпка по стъпка, за да постигнем това ниво”, каза още проф. Димитър Греков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК