ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Вижте ада в "Арена Армеец! Членове на комисиите реват: От 27 часа не сме спали, не ни дават да мърдаме! (обновена и снимки)

ТЕМА

ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Вижте ада в "Арена Армеец! Членове на комисиите реват: От 27 часа не сме спали, не ни дават да мърдаме! (обновена и снимки)

61945
на 26.10.2015
ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Вижте ада в Арена Армеец! Членове на комисиите реват: От 27 часа не сме спали, не ни дават да мърдаме! (обновена и снимки)
Автор:   ПИК

Двама души са починали при преброяването на бюлетините в столичната зала "Арена Армеец" по непотвърдена информация. Други трима са припаднали.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Очевидци разказаха за медията ни колко тежко е положението там: "Екипите на спешна помощ реагираха светкавично, изведоха я на носилка, но жената наистина беше много зле." Това заяви пред медията ни член на комисията. МВР обаче към момента не потвърждава тази информация. Малко по-късно в ефира на Би Ти Ви бе съобщено, че има и починал мъж. Но и това не е потвърдено официално.

"Това е лудост, ние изкарваме по-голям работен ден от 24 часа. Към момента има около 400 секции за преброяване." Аз не съм спала повече от 27 часа, тука не ни дават да мърдаме", разкри член от комисията за ПИК.

На членовете на комисиите се раздават кафе, храна и вода, но те вече са на ръба на силите си. 

Вижте снимки от ада:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ППДБ измисли нова опорка - ГЕРБ помогнала на Путин да започне войната срещу Украйна (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ППДБ измисли нова опорка - ГЕРБ помогнала на Путин да започне войната срещу Украйна (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК