Затворник не иска да излезе на свобода

ЧАС ПИК

Затворник не иска да излезе на свобода

50318
на 05.09.2014
Затворник не иска да излезе на свобода
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

57-годишен затворник, на когото остават броени дни до излежаването на 16-годишна присъда за убийство, придружено с блудство, не иска да излиза на свобода от затвора в Ловеч, пише "Монитор".

препоръчано

Пандизчията се опасявал, че навън или ще го убият близките на жертвата му, или ще умре от глад. Кирил Георгиев Иванов от Луковит получил 16-годишна присъда, след като блудствал с циганче от Луковит, а после го убил. В затвора многократно бил малтретиран и всички странели от него заради посегателството срещу дете, но въпреки това намерил някаква сигурност.

Самият той бил българин и треперел от страх за деня, в който излезе и ще трябва да се изправи без охрана срещу фамилията на жертвата си. Затова многократно отказвал предсрочно освобождаване, въпреки че заради добро поведение и трудолюбие можел да го получи.

Освен всичко друго получил и добра работа - дали му да бъде портиер на КПП-то на затвора. Кирил имал семейство, но през всичките години никой не му дошъл на свиждане нито веднъж.

Сега споменавал, че предпочитал да направи ново престъпление, за да се върне на сигурно в панделата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК