Кафето е убиец №1 на целулита

Съвети

Кафето е убиец №1 на целулита

335836
на 03.06.2014
Кафето е убиец №1 на целулита
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Целулитът е враг №1 на жените на всяка възраст, защото борбата с него е упорита и най-често с краткотраен ефект. Повечето дами смятат и че е доста скъпа, тъй като процедурите в салоните са на високи цени. Има обаче и методи за премахването му у дома и ще ви предложим най-ефективният – с кафе.

препоръчано

Нужни са ви кафява или бяла захар, кокосово масло и утайка от кафе или смляно кафе.

По една чаша кафе и кокосово масло се смесват с половин чаша захар. Сместа се ползва под душа, като с масажиращи движения се третират проблемните зони. След няколкоминутен масаж се отмива с хладка вода. После по желание можете да нанесете подхранващо мляко за тяло.

Кафето има способността да ексфолира кожата, а за кокосовото масло я уплътнява. Прилагайте тази терапия поне веднъж седмично и ще видите колко добре се отразява на кожата ви. Също така, за да се справите с целулита е добре да спортувате, да пиете много вода, да ограничите пърженото, сладкото и не на последно място – да не носите прекалено стегнати по краката клинове и дънки.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК