Масов бой в циганската махала в „Малашевци”, чува се стрелба

ЧАС ПИК

Масов бой в циганската махала в „Малашевци”, чува се стрелба

27543
на 26.07.2014
Масов бой в циганската махала в „Малашевци”, чува се стрелба
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Масов бой се е разразил тази вечер в циганската махала в „Малашевци” на ул. „Дан Колов” 3, съобщиха очевидци, пише блиц. По думите им преди около 20 минути е започнало меле между около 50 роми, въоръжени кой с каквото намери. Някои от тях имат и огнестрелно оръжие, защото свидетели са чули изстрели. 

На място в момента има изпратени няколко екипа на полицията, които са заградили района. Има и линейки, но те не са допуснати да влязат заради стрелбата.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК