БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Опасни мостове на пътя Русе – Стара Загора се нуждаят от спешен ремонт

Само в ПИК
Опасни мостове на пътя Русе – Стара Загора се нуждаят от спешен ремонт
Автор: ПИК
Дата
Дата
2240
Коментари
0
Опасни мостове на пътя Русе – Стара Загора се нуждаят от спешен ремонт

Опасни мостове се намират на пътя Русе-Стара Загора. При Велико Търново две от основните съоръжения може да се срутят. Инспектирани са всички мостове и ЖП прелези в района, съобщи Нова ТВ, чийто екип е завел на проверка областния управител.

Движението и по двата моста е изключително натоварено, тъй като те са на главния път от Русе към Стара Загора през Прохода на Републиката. Проблемът е от години и хората са категорични - мостовете са опасни и се нуждаят от спешен основен ремонт, призна и областният управител Георги Камарашев.

Едва ли обаче ремонтът ще е спешен, тъй като тепърва предстои мостовете да бъдат включени за финансиранев проект на Агенция „Пътна инфраструктура".

Областният управител обеща до края месеца оградата на моста да бъде частично укрепена. До тогава трябва да бъдат обобщени и данните от цялостната проверка на всички мостове и ЖП прелези в региона. Ще бъде изготвен доклад с всички опасни съоръжения, които се нуждаят от спешен ремонт.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Вежди Рашидов
Вежди Рашидов
скулптор, бивш министър на културата
Става на: 66 години
Иван Вуцов
Иван Вуцов
бивш футболист, треньор
Става на: 78 години
Мирослав Найденов
Мирослав Найденов
бивш министър на земеделието
Става на: 49 години
Свилен Нейков
Свилен Нейков
треньор по гребане, бивш министър на спорта
Става на: 53 години

Една сутрин Щирлиц се буди в стая с решетки и без спомени от вечерта. Обмисля ситуацията, като си припомня инструкциите: "Сега, ако влезе някой в руска униформа, аз съм майор Исаев от Съветската армия. Ако влезе шваба в униформа от СС - аз съм оберщурмбанфюрер от СС Щирлиц."
След малко влиза санитарят на изтрезвителното и се усмихва лъчезарно:
- Как сте? Малeee как се бяхте напили снощи, другарю Тихонов.