БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Опасни мостове на пътя Русе – Стара Загора се нуждаят от спешен ремонт

Само в ПИК
Опасни мостове на пътя Русе – Стара Загора се нуждаят от спешен ремонт
Автор: ПИК
Дата
Дата
2180
Коментари
0
Опасни мостове на пътя Русе – Стара Загора се нуждаят от спешен ремонт

Опасни мостове се намират на пътя Русе-Стара Загора. При Велико Търново две от основните съоръжения може да се срутят. Инспектирани са всички мостове и ЖП прелези в района, съобщи Нова ТВ, чийто екип е завел на проверка областния управител.

Движението и по двата моста е изключително натоварено, тъй като те са на главния път от Русе към Стара Загора през Прохода на Републиката. Проблемът е от години и хората са категорични - мостовете са опасни и се нуждаят от спешен основен ремонт, призна и областният управител Георги Камарашев.

Едва ли обаче ремонтът ще е спешен, тъй като тепърва предстои мостовете да бъдат включени за финансиранев проект на Агенция „Пътна инфраструктура".

Областният управител обеща до края месеца оградата на моста да бъде частично укрепена. До тогава трябва да бъдат обобщени и данните от цялостната проверка на всички мостове и ЖП прелези в региона. Ще бъде изготвен доклад с всички опасни съоръжения, които се нуждаят от спешен ремонт.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Петър Жотев
Петър Жотев
бивш министър на икономиката
Става на: 67 години

Защо негрите живеят на юг? 
Защото ако живеят на север, ще трябва да слагат вериги