Пиратки, камъни и бутилки пред централата на „Атака“, има ранени (обновена)

ЧАС ПИК

Пиратки, камъни и бутилки пред централата на „Атака“, има ранени (обновена)

18086
на 17.06.2013
Пиратки, камъни и бутилки пред централата на „Атака“, има ранени (обновена)

Сидеров крещи с високоговорител срещу множеството, пазят го стотици полицаи

Последвайте ни в Google News Showcase

Протестиращите вече са пред централата на „Атака“ на ул. „Врабча“ 1, предаде репортер на ПИК. Канонада от камъни и бутилки хвърчат между двете страни. Вече се чуват и взривове на пиратки. Волен Сидеров също се намира със свои хора пред централата и провокира митинга. Двете страни са разделени от огромен брой полиция и жандармерия, които наброяват няколкостотин души.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Основният митинг се състои от над 4000 човека, по информация на БНР. От страна на „Атака“ стоят стотина човека, повечето от които са охранители на лидера Сидеров.

Срещу него се чуват викове: „Турци сте“, „Волен к.рво“, предател и др.

По информация на БНР отпреди минути, има поне трима ранени. Те са с разкървавени лица от удари с бутилки и камъни.

Волен Сидеров дразни хората като е грабнал високоговорител и обижда митингуващите. Той се е скрил под една маса и крещи „Засрамете се!“ и „Атака“ срещу множеството.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК