Президентът: Имаме фасадна демокрация със силно задкулисие

ЧАС ПИК

Президентът: Имаме фасадна демокрация със силно задкулисие

15371
на 27.06.2013
Президентът: Имаме фасадна демокрация със силно задкулисие
Автор:   ПИК

Назначението на Делян Пеевски е безобразие, не можах да го повярвам

Последвайте ни в Google News Showcase

Очевидно преходът у нас не е приключил. Имаме една фасадна демокрация със силно задкулисие отзад. Това заяви президентът Росен Плевнелиев в интервю пред Нова тв.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Хората протестират и взеха нещата в свои ръце и аз ги подкрепям, каза още държавният глава.

Не можах да повярвам, когато назначиха Делян Пеевски за председател на ДАНС. Не знам какво им е имало в главите на тези политици, но хората веднага реагираха. Стоя зад думите си – оттеглил съм си доверието от този кабинет, каза още Росен Плевнелиев. Преди да снема доверието си, аз го бях дал, настоявах за 100 дни толеранс. Но това безобразие не може да бъде простено и затова хората са на улицата.

Има една медийна империя, която е далеч от обективната журналистика.

Категорично отричам, че ще правя партия. След като приключа с настоящата президентска длъжност, повече няма да съм в политиката, няма да съм премиер, министър, депутат, няма да съм в партии, каза още Росен Плевнелиев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК