Работодателите се заканват да протестират, ако цената на тока не бъде намалена

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Работодателите се заканват да протестират, ако цената на тока не бъде намалена

3775
на 30.09.2015
Работодателите се заканват да протестират, ако цената на тока не бъде намалена
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Работодателите са категорични, че, ако цената на тока за бизнеса не бъде намалена до 1 ноември, ще има протести. Това стана ясно, след като в сградата на прокуратурата се проведе среща между главния прокурор Сотир Цацаров и ръководителите на национално представителни работодателски организации (НПРО), съобщава БГНЕС.

Три сигнала са пуснали председателите на БСК Божидар Данев, на АИК Васил Велев и БТПП Цветан Симеонов. Първият сигнал е срещу договорите, подписани по времето на правителството на Иван Костов с така наречените американски централи. 

препоръчано

Вторият е срещу присъединяването на възобновяемите енергийни източници, а третият - срещу решения на КЕВР, които те са взимали със задна дата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете
ПИК TV x
Николай Бареков пред ПИК TV: ГЕРБ и ДПС убиха ПП с два смъртоносни удара! Кирил Петков и Лена Бориславова са абсолютни мошеници (ВИДЕО) Николай Бареков пред ПИК TV: ГЕРБ и ДПС убиха ПП с два смъртоносни удара! Кирил Петков и Лена Бориславова са абсолютни мошеници (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК