Разкриха незаконна автоморга в Плевенско

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Разкриха незаконна автоморга в Плевенско

4053
на 05.09.2014
Разкриха незаконна автоморга в Плевенско
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Незаконна автоморга е разкрита от служители на ГД „Криминална полиция“ и колегите им от Плевен, съобщиха от пресцентъра на МВР.

препоръчано

При специализирана полицейска операция под ръководството на Районна прокуратура – Кнежа в дома на 39-годишния Н.Б. от с.Бреница, Плевенско полицаите се натъкват на 53 различни по марка и модел автомобили. Пет от тях били със заличени и променени идентификационни номера на рамите. Установен е и автомобил с наложен запор от съдебните власти за продажба, както и регистрационни табели и регистрационни свидетелства, обявени за общодържавно издирване.

Съставени са актове от регионалната инспекция и от пожарната за извършване на дейност с опасни отпадъци и химикали без съответните разрешителни, както и за извършване на дейност в нарушение на установените правила за противопожарна безопасност. Образувано е досъдебно производство по чл. 345а, ал.1 от НК , работата по случая продължава.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК