Свекърва обвини снаха си в отвличане

Крими

Свекърва обвини снаха си в отвличане

8154
на 28.08.2014
Свекърва обвини снаха си в отвличане
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Свекърва подаде сигнал в полицията, че снаха й взела дъщеря си от нейния дом въпреки забранителната заповед на съда и така предизвика ареста й, съобщава struma.bg. 71-годишната Кръстана Комитова се обадила в полицията в Благоевград и подала оплакване, че снаха й Ивайла Комитова отвлякла 7-годишната Борислава.

препоръчано

Бабата обяснила пред служителите на реда, че тя се грижи за внучката, тъй като съдът издал забранителна заповед по Закона за домашното насилие както на майката Ивайла, така и на бащата Борислав. Двамата не трябвало да припарват до жилището, детската градина и местата за социални контакти на непълнолетната си дъщеря съгласно съдебното решение.

След сигнала полицаите бързо открили Ивайла Комитова и я задържали за 24 часа, а детето върнали на бабата. По Закона за домашното насилие на майката е издадена 6-месечна забрана да доближава детето. По същата причина бащата Борислав Комитов бе даден на съд миналата година. Той бе отстранен за година от апартамента, в който живеели неговата майка Кръстана и малолетната му дъщеря Борислава. Закрилата бе осъществена, след като родната му майка подаде молба в Районен съд по Закона за защита от домашно насилие. Ден след получаване на заповедта, той я беше нарушил.

Вечерта пристигнал пиян в жилището и поискал да вземе детето, майка му се възпротивила и той я ударил. Жената потърсила помощ в полицията и веднага пристигнали трима служители на реда. Тогава Борислав бе обвинен за престъпление против правосъдието. Сега в същата ситуация е и съпругата му, пише още изданието.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК