Сидеров: На срещата на НАТО Плевнелиев, Шаламанов и Митов отиват да получат заповеди от САЩ

ЧАС ПИК

Сидеров: На срещата на НАТО Плевнелиев, Шаламанов и Митов отиват да получат заповеди от САЩ

21561
на 05.09.2014
Сидеров: На срещата на НАТО Плевнелиев, Шаламанов и Митов отиват да получат заповеди от САЩ
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров коментира от ефира на телевизия „Алфа”, че срещата на НАТО в Уелс ще има голямо отражение върху живота в България, защото там  участват държавните глави на 28 държави. Сред участниците в срещата са Росен Плевнелиев, военният министър Велизар Шаламанов, на когото АТАКА поиска оставката  и срещу когото подаде сигнал в прокуратурата за разпалване на конфликт между държави, и външния министър Даниел Митов. Сидеров определи срещата като среща между васали и господари.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

„Господарите от Вашингтон ще дойдат, ще ги строят в две редици за снимка и за наставления и такива като българските държавници Росен Плевнелиев, соросоида Митов и другият соросоид Шаламанов американската агентура, ще приемат наставления, заповеди, за да могат да ги изпълняват след това в служебното правителство”, добави Сидеров.

Той допълни още, че служебният кабинет не би трябвало да участва на срещата, защото управлява само два месеца и трябва да подготви изборите. Служебното парвителство не трябва да участва в срещи за развитие на стратегии, защото няма народно събрание, което да я одобри и всъщност това, което прави служебното правителство е противоконституционно. Сидеров подчерта, че Шаламанов отива с тази стратегия, която макар и редактирана е опасна за националната сигурност.

„Американците водят света към война. Това става ясно от абсолютно всички вътрешни  и външни признаци, по-малко или повече видими знаци на тяхното поведение. Американците не са по деликатното поведение, те се държат като слон в стъкларски магазин. Те са груби, те са арогантни, те са и истерично изнервени в момента, защото Америка губи позиции. САЩ загубиха позиция в еднополюсния свят  и сега  при наличието на двуполюсен свят в лицето на Русия, една мощна, добре организирана, икономически и военно укрепнала Русия, която освен всично прави и икономически и валутен съюз, американците са полудели от страх. Защо? Защото икономическият  и валутен съюз на Русия заедно с други бързоразвиващи се държави като Китай, Индия, Бразилия, застрашава кухия долар без покритие”, добави Сидеров.

Той определи Федералния резерв на САЩ като нелегална печатница за пари, защото според Конституцията на САЩ пари можгат да се печатат от Конгреса и от правителството. Федералният резерв е частно сдружение на банкери, където водещи са Ротшилд, Дж.П. Морган и Рокфелер, който бълва долари без покритие и вкарва в дълг американското правителство.  Федералният резерв вкарва в дълг и всички, които си купуват долари, защото за да си купиш петрол, трябва да си купиш долари.

Сидеров подчерта, че Русия е нарушила тази практика с валутния съюза, който е обявила и е разбила машинката за пари без покритие на САЩ, затова и първата реакция на американците е да се хванат за кобура. Сидеров обърна внимание, че САЩ произвеждат 7% от продукта на света, а потребява половината и това вече рухва, затова  американците са изнервени. Той прогнозира, че рухването на този стандарт ще доведе до вътрешна гражданска война в САЩ.

Лидерът на АТАКА отново обърна внимание на факта, че рухването на стандарта на американците води до истеризиране и те се хващат за оръжията. В подкрепа на това той подчерта, че те започват военни учения в Украйна. „На бойното поле Украйна, Америка се бие срещу Русия. Това не е сблъсък или военни действия между Украйна и Русия. Това е война между САЩ и Русия. Защо се води тази война? Защото САЩ са застрашени като водеща, най-разглезена, най-лакома, най-папащата държава в света. Те имат само един изход – да се хванат за оръжието и с военна сила да принудят останалата част от света да продължи да им слугува”, добави Сидеров.

Лидерът на националистите подчерта, че бензинът в Америка е много по-евтин отколкото у нас и това е така, защото САЩ паразитират на гърба на всички. Те не се интересуват, че на българина му е зле, че територията ни може да се обезлюди. Това е планът Ран-Ът и те отдавна работят по него. 

„Ние не сме съгласни с това. Ние не сме съгласни да измираме от мизерия, от неравен стандарт с другите държави от ЕС и САЩ и да се правим, че всичко това е нормално, живеейки 10-15 пъти по-мизерно да се смятаме за членове на ЕС. И барабар Петко с мъжете външният ни, военният ни министър и това недоразумение, което за съжаление се води президент на страната ни, са на среща на високо равнище  и там ще си правят снимки за спомен и ще се правят, че представляват България, защото те всъщност ще представляват интересите на САЩ. Да не мислите, че Росен Плевнелиев ще каже, че българските интереси налагат ние да не се месим във военни действия? Не, напротив. Той е по-ясреб от ястребите. Той иска ескалация, той иска повече НАТО.

Така се беше изразил този скудоумен, това пълно политическо недоразумение, което не знаеше къде се намира когато го избраха за президент ”, добави Сидеров.

Той изрази убеденост, че тези хора никога няма да защитят интереса на България, да кажат, че България не иска да враждува  с Русия, не иска да участва в учения в Украйна.

Сидеров обърна внимание на факта, че се пращат български войници да участват в учения в Украйна и отново български военни се изправят срещу Русия. Сидеров припомни историческите факта, че в двете световни войни се изправяме срещу Русия и губим. Сега под командването на НАТО за трети път се изправяме срещу Русия.

Лидерът на АТАКА отговори на въпроса какво ще правят български войници в Украйна, а именно ще тренират превземане на градчета като Донецк, избиване  и палеж на мирни жители по техните домове, стрелба по къщи. Сидеров подчерта, че тази подкрепа е от страна на държавата, не на българския народ, защото 2/3 от народа е  против участия във враждебни действия срещу Русия.

„Повече от 2/3, 3/4 от българите са против в България да има военни бази на САЩ, нещо срещу което АТАКА води битка от 2006г. Спомняте си как ни гониха из „Южния парк”, защото не искахме военни бази. Останалите партии искат да има американски военни бази. Останалите партии за ГЕРБ, БСП, ДПС, ББЦ, НФСБ, ВМРО. Те искат военни бази, те искат България да бъде вкарана във война. АТАКА не иска.

Това е разликата между нас. Ние сме за неутралитет, ние сме за референдум българският народ да се произнесе трябва ли България да е член на НАТО или да излезем от този агресивен и вече разпалващ война, трета световна война блок. Ние трябва да запазим неутралитет и в едни следващ парламент този референдум трябва да се задвижи. АТАКА поема ангажимента да задвижим такъв референдум, както в момента движим подписка, в която всеки един от вас трябва да се подпише и да каже своето мнение, че е против САЩ да използват 4 военни бази у нас”, добави Сидеров.

Лидерът на АТАКА подчерта, че американците готвят война, защото американски миноносец е в Черно море. Сидеров подчерта, че Америка иска да провокира война и служебното правителство, което е на ГЕРБ въвлича България в нея. „Чрез правителството, което отново се готви да управлява и то да бъде на ГЕРБ, плюс седесари – костовисти, плюс НФСБ-ВМРО, плюс ББЦ. Това се готви. И това правителство вече да даде пълна „зелена” улица на война срещу Русия. Да вкара България във война срещу Русия. Това се готви.

И ние трябва да бъдем нащрек, трябва да бъдем отговорни пред всички наши съграждани, потомци, пред тези които сега растат и утре ще станат пълнолетни граждани на България. Ние сме длъжни пред тях, ние сме отговорни пред тях. Трябва да спрем тези които ни вкарват във война. Ние трябва да направим така, че да имаме правителство, което да извади България от НАТО, да прекрати санкциите срещу Русия.

Да каже ясно, че ние няма да бъдем плацдарм на САЩ за военни действия срещу Русия, в какъвто ни превърнаха сега. И категорично да изметем от политиката всички тези слуги на американските войнолюбци. Това е вашата задача, защото в Конституцията българския народ е отбелязан като суверен, като този който овластява. Вие сте тези, които овластявате. Не овластявайте военнолюбците. Не овластявайте, тези които ни вкарват във война”, добави Сидеров. 

Сидеров призова сегашния президент, служебно правителство, военния министър, който ни вкарва във война, да бъдат изметени.

„Идва 5 октомври. Трябва всички българи като един да се вдигнат, да не оставят изборите да се взимат от купените цигански гласове, от ДПС-арските гласове, от всякакви олигархични мафиотски структури, които вече са приготвили дебелите пачки мръсни пари. А да им се даде урок и да им се даде да разберат, че България не може да бъде ръководена от слуги на американския империализъм, които да вкарват страната ни във война. Трябва да ги изметем от властта. Само това е спасението на България. Това не е партийна, това не е политическа задача. Това е национална задача. Вярвам във вас, уважаеми българи”, заключи Сидеров.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 134
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК