София приема първото издание на официална отборна купа по джаги за младежи

Спорт шоу

София приема първото издание на официална отборна купа по джаги за младежи

8818
на 18.09.2017
София приема първото издание на официална отборна купа по джаги за младежи
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В София ще се състои първото издание на официалната отборна купа по футбол на маса за младежи - ITSF Junior Cup 2017. Състезанието ще се проведе съвместно с Международната и Немската федерация по футбол на маса (джаги) – ITSF и DTFB в рамките на десетият подред международен турнир Sofia Grand Masters 2017. Официален домакин и организатор на двете спортни събития е СК „Джагоарс” – най-големият клуб по джаги в България. 
    
Младежката спортна надпревара, в която ще се  ще включат отборите на България и Германия, ще се проведе на 7 октомври от 17:00 часа в тренировъчната база на СК „Джагоарс” - Спортен бар „Академията. Над двадесет състезатели, разпределени в четири тийма ще премерят сили за спечелването на годишния трофей на Junior InterCup Challenge 2017.
    
Официален гост на събитието ще бъде Klaus Gottesleben - председател на Немската федерация по футбол на маса и Президент на младежката комисия към ITSF. 
    
Основен партньор на Junior InterCup Challenge 2017 е немският производител на джаги Ullrich, който ще представи новата маса на Екатерина Атанасова - BEAST!
    
Откриването на турнира ще бъде в петък  - 6 октомври от 20:30 ч. във ВИП залата на Спортен бар „Академията”, където ще се представят и връчат екипите на младежите, лицензирани за участие, предава Спортал. Тогава ще се проведе и специална welcome вечеря, с която организаторите от клуб „Джагоарс” ще посрещнат своите гости. Предвидена е специална фотосесия за участниците, заснемане на събитието и много позитивни емоции по време на цялото състезание.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК