АБОРДАЖ: Пирати плячкосаха южнокорейски кораб

Азия

АБОРДАЖ: Пирати плячкосаха южнокорейски кораб

8293
на 22.07.2019
АБОРДАЖ: Пирати плячкосаха южнокорейски кораб
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пирати атакуваха кораб, плаващ под южнокорейски флаг в Южнокитайско море днес. Абордажът е осъществен рано сутринта. Откраднати са пари в брой и дори обувки от моряците, предаде Ройтерс.

Двама души са леко пострадали, когато седем пирати се качили на борда на товарния плавателен съд „CK Bluebell“ и отмъкнали 13 000 долара и вещи на 22-членния екипаж, сред които мобилни телефони, дрехи и обувки, съобщиха властите в Сеул.

Инцидентът станал край Сингапурския проток. По-рано Китай предупреди своите плавателни съдове, че има неуточнена опасност при преминаване в района.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК