Антон Тодоров: Чалгар, недей се кри!

Акценти

Антон Тодоров: Чалгар, недей се кри!

176787
на 06.04.2021
Антон Тодоров: Чалгар, недей се кри!
Автор:   ПИК

Чалгар, недей се кри! Излъгахте с отровните негодници и криптокомунистите от ДееееБъъъ почти 1 млн. лековерни българи!

препоръчано

Чалгар, излез и започвай да даваш отговори - кой ще ти е премиер, ти ли? Кой ще е министър и в кой сектор? Какви политики ще водиш, как и все в този ред.

Това призова от страницата си във Фейсбук политологът Антон Тодоров. Той коментира липсата на Слави Трифонов от сцената, след като се разбра, че е взел значим процент на последните парламентарни избори. До момента чалга изпълнителят не е отронил нито дума, а в първите часове след вота, както ПИК съобщи, обяви, че е със симптоми на COVID-19. 

Ето какво написа още Антон Тодоров:

Какви решения ще вземеш по една дузина сложни казуси във външната политика, в отношенията с ЕС, САЩ, НАТО и т.н.? Ще закриеш ли ТЕЦ-овете или ще ни вкараш в криза с ЕК?

Как решаваш кризата с пандемията от коронавирус - има ли според теб изобщо Ковид или не?

Вярно ли е, че си продал отдавна част от парламентарната си група на олигархията и нямаш контрол върху 1/3 от депутатите си?

Можеш да пуснеш и Тошко Африкански да отговори - нали щял да става министър на културата, да ги попсува малко, ей така, да им дойде акъла в главата и да свикват.

Чалгар, отговаряй, водиш ли Ада след себе си и как на практика ще потопиш оглупялото племе в този Ад! Нали денят за размисъл на част от "вторите по интелигентност" бил в понеделник и вторник - нека да започват да мислят каква поразия сътвориха!

Сподели:
Бомба x
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 210
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това