Ароматни зеленчукови пюрета за обяд

Рецептите на деня

Ароматни зеленчукови пюрета за обяд

15061
на 20.12.2013
Ароматни зеленчукови пюрета за обяд
Автор:   ПИК

Хапнете леко и здравословно с бързи рецепти

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Зеленчуковото пюре е много полезна храна и дори да е от картофи, то е диетично. Това ястие значително намалява количеството на приеманите калории и помага за свалянето на килограми, откриха наскоро специалисти по хранене от университета в Пенсилвания.

препоръчано

50 мъже и жени веднъж седмично в продължение на един месец се хранели със салата от моркови и хляб за закуска, макарони и сирене на обяд и пиле с ориз на вечеря. В останалите дни доброволците се хранели, с каквото пожелаят в зависимост от предпочитанията си. Единственото условие било като гарнитура да хапват пюре от пресни броколи, зелен фасул, карфиол, картофи, тиква, краставици или домати и се оказало, че тази група е свалила повече килограми от останалите. На първо място, благодарение на тази диета се намалява апетита към мазни и сладки ястия. Според лекарите зеленчуковата диета с пюрета не само, че може да спомогне за намаляването на килограмите, но и създава дълготрайни хранителни навици.

А кулинарите на Lakomnik.bg са ви подготвили най-вкусните начини да я приложите още днес за обяд с бързи и лесни рецепти. Вижте нашите предложения тук.

Добър апетит!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК