Астролог със супер прогноза: Днес всичко ви носи радост - денят е мирен, спокоен и светъл

ШАРЕН СВЯТ

Астролог със супер прогноза: Днес всичко ви носи радост - денят е мирен, спокоен и светъл

2333
на 04.05.2021
Астролог със супер прогноза: Днес всичко ви носи радост - денят е мирен, спокоен и светъл
Автор:   ПИК

Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

препоръчано

“Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. И не само личния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията“, предрича тя.

“Денят е добър за онези, които са осъзнали своето предназначение в живота, своята неповторимост и уникални способности. Време за откровения и пробуждане на способностите. Бъдете мъдри, скромни, реалисти,  последователни в делата и постъпките си и готови всеки момент да преоцените ситуацията и бързо да реагирате“, казва още тя.

“Ден за почитание към жените и майките, в който мъжете трябва да проявят уважение и почит към тях, трябва да се доверяват повече на женската интуиция, да се вслушват повече в женското мнение. Спорове с жена в този ден трябва да се избягват. Денят е посветен на природните стихии. Ден за единение на човек с Природата. Добре е да се прекара известно време сред нея и да се заредите с енергия. Ден за откровения и пробуждане на необикновени способности“, препоръчва гадателката.

“Освобождавайте се от всичко ненужно, от стари догми и правила. Препоръчва се влажно почистване на дома, изкъпване. Добре е да се приготвят лекарства и билкови настойки. Да се избягва тежката работа.  Не трябва да се напрягате, да вдигате тежко. В този ден работата трябва да носи радост иначе по-добре се откажете от нея. Да не се извършват никакви финансови операции“, завършва хороскопа си Ивелина Пенчева.

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това