Атентаторът над Доган побеля за дни в килията

ЧАС ПИК

Атентаторът над Доган побеля за дни в килията

12082
на 16.10.2013
Атентаторът над Доган побеля за дни в килията

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Атентаторът над Ахмед Доган Октай Енимехмедов е започнал да побелява от нерви зад решетките. 25-годишният младеж вече има доста бели косми в основата на косата си, видя репортер на ПИК.

препоръчано

Днес на съдебното заседание подсъдимият бе видимо притеснен, докато слушаше показанията на част от членовете на ДПС, които се явиха да дават показания срещу него. 

Октай дойде в съдебната зала видимо отслабнал, с отчаяние в очите.

Близките на обявилия се за спасител мъж също признават, че липсата на свобода много го мъчи. Той най-много се ядосвал, че по-голямата част от хората не разбирали постъпката му и го приемат за престъпник. 

"Имам да му задам много въпроси на този човек, но не искам да го направя", каза в съда Октай, поглеждайки с презрение свидетеля, който започна да разказва как жена от младежкото ДПС не смеела да излиза вече на улицата, защото се страхувала, че някой ще я нападне с пистолет.

Октай Енимехмедов бе любезен и дружелюбно настроен към бившия градски прокурор Николай Кокинов, който днес също даде показания в съда. "Искам да се извиня на г-н Кокинов, че заради моята постъпка се налага да бъде викан на разпит. Той казва само истината", каза подсъдимият в съдебната зала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК