Бареков сензационно пред ПИК: Плевнелиев върти строителна дейност чрез подставени лица!

ЧАС ПИК

Бареков сензационно пред ПИК: Плевнелиев върти строителна дейност чрез подставени лица!

18509
на 04.11.2013
Бареков сензационно пред ПИК: Плевнелиев върти строителна дейност чрез подставени лица!

Президентът незабавно трябва да подаде оставка, категоричен е новият политик

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Президентът Росен Плевнелиев продължава да развива строителна дейност и в момента, въпреки че това му е забранено от закона. При мен дойдоха граждани и ми съобщиха, че той е заграбил една горяма инвестиция. Той незабавно трябва да си подаде оставката". Това заяви преди минути пред ПИК Николай Бареков.

препоръчано

Новият политик е изключително възмутен, че държавният глава вече няколко седмици не отговаря на въпросите му дали притежава офшорни компании.

"Това са много важни въпроси, а Росен Плевнелиев бяга от тях! Следващата седмица ще извадя документи за него, които ще разтресат държавата", обяви Бареков пред медията ни.

"Реформаторският блок се разпада! Аз съм съгласен с лидера на СДС Божидар Лукарски, че Плевнелиев незабавно трябва да свика Консултативния съвет по национална сигурност заради кризата с бежанците, но други от Реформаторския блок не подкрепят Лукарски. Там има изхабени от участието си във властта лица като Меглена Кунева, Надежда Михайлова и Трайчо Трайков, които пречат на чисти лица като Лукарски и Петър Москов. От Реформаторския блок ще излязат и "зелените", категоричен е авторът на проекта "България без цензура".

Според него СДС има само един полезен ход - да се влее в неговото движение и по този начин да участва на чисто в политиката.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК