БАЩИНА ГОРДОСТ: Симона Загорова се дипломира с отличие (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

БАЩИНА ГОРДОСТ: Симона Загорова се дипломира с отличие (СНИМКА)

23227
на 23.06.2020
БАЩИНА ГОРДОСТ: Симона Загорова се дипломира с отличие (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Младата певица Симона Загорова се похвали с отличен успех на дипломирането си от Нов български университет.

препоръчано

Дъщерята на Глория учи в специалност "Музикално и танцово изкуство" с професионална квалификация "Музикален изпълнител (поп и джаз пеене)". Бакалавърската си степен е взела с 5.69, а магистърската - 5,90.

"Ето, че и този ден дойде! Благодаря на невероятните преподаватели в НБУ за труда и страхотното отношение! И по- специално на един уникален човек! Моята преподавателка по поп и джаз пеене Д-р. Нели Маринкова! Обичам те безкрайно!", написа Загорова в социалните мрежи.

Във Фейсбук я поздрави и баща й - Илия Загоров. "Нямам какво да кажа, само че те обичам откакто се роди и винаги съм знаел, че ще бъдеш топ! Обичам те", не скри радостта си той, пише "Монитор".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК