Без голове на Северна Ирландия - България

СПОРТЪТ ДНЕС

Без голове на Северна Ирландия - България

23486
на 31.03.2021
Без голове на Северна Ирландия - България
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Футболният ни национален отбор записа равенство 0:0 като гост на Северна Ирландия в мач от световните квалификации за Мондиал 2022. Срещата се проведе в Белфаст.

препоръчано

В 22-ата минута Далас стреля опасно с глава, а топката срещна гредата и не влетя в мрежата, късмет за родните национали в ситуацията. В началото на второто полувреме Наумов направи страхотно спасяване, а в края на двубоя и вратарят на Северна Ирландия се прояви с много веща намеса. Така се стигна до равенството 0:0 в мача. Редно е да се отбележи, че домакините създадоха повече опасни атаки в срещата. 

Стартови състави:

Северна Ирландия: Пийкок-Фаръл, Балърд, Еванс, Каткарт, Люис, Далас, С. Дейвис /к/, Макнеър, Савил, Магенис, Уайт

Селекционер: Иън Бараклъф

България: Наумов, П.Христов, Антов, Андр. Христов, Цветанов, Вутов, Костадинов /к/, Чочев, Йомов, Десподов, Гълъбинов

Селекционер: Ясен Петров

Главен рефер: Игал Фрид (Израел)

Стадион: "Уиндзор Парк" (Белфаст, Северна Ирландия)

Нашите национали стартираха квалификациите с 2 домакински поражения - срещу съставите на Швейцария и Италия. В тази квалификационна група е и тимът на Литва. Първият отбор в крайното класиране на групата ще получи квота за предстоящото Световно в Катар, а вторият тим в подреждането ще трябва да ликува в 2 плейофа, за да си спечели място за големия форум.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК