Без зрители на мачовете от Европейското първенство по футбол в Испания

Световен футбол

Без зрители на мачовете от Европейското първенство по футбол в Испания

3099
на 08.04.2021
Без зрители на мачовете от Европейското първенство по футбол в Испания
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мачовете от финалите на Европейското първенство по футбол това лято, които трябва да се изиграят в Испания, почти сигурно ще се провеждат без зрители на трибуните. Това съобщи „Газета”, като се позовава на съобщение на Кралската федерация по футбол на Испания, публикувано на сайта на федерацията.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Билбао по програма трябва да приеме двубои от шампионата.

Според изискванията на регионалното правителство, феновете на стадионите може да бъдат допускани само, ако над 60 процента от населението на района се е ваксинирало срещу коронавируса или показателят за натовареност на легловата база на здравната система за заразени с коронавируса е не по-голям от два процента.

свързани новини

В изявлението на Кралската федерация по футбол се посочва, че такива изисквания са почти неизпълними.

Както е известно, Евро 2020 трябваше да се проведе миналото лято, но заради пандемията от коронавируса бе отложено с година и по програма мачовете трябва да се изиграят това лято между 11 юни и 11 юли.

 

Превод и редакция: ПИК

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК