Бившият президент на САЩ Джими Картър отново бе настанен в болница

Америка

Бившият президент на САЩ Джими Картър отново бе настанен в болница

5859
на 03.12.2019
Бившият президент на САЩ Джими Картър отново бе настанен в болница
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият американски президент Джими Картър е бил настанен през уикенда в болница в щата Джорджия заради инфекция на пикочните пътища, съобщава РИА „Новости”,  като се позовава на информация от Центъра „Картър”.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

В рамките на последната година 95-годишният Картър бе в болница заради счупване на таза. Също така той счупи бедрена шийка, заради което му бе направена операция. В средата на ноември Джими Картър пък бе приет за лечение заради провеждането на процедура по намаляване на вътрешночерепното налягане след падането му.

„През миналия уикенд бившият президент на САЩ Джими Картър бе приет в медицинския център Phoebe Sumter в град Америкус, щата Джорджия, за лечение на инфекция на пикочните пътища. В момента той се чувства добре и се очаква в скоро време да се завърне в дома си”, се посочва в официалното съобщение на Центъра.

Джими Картър бе президент на САЩ  между 1977 и 1981 година.

 

Превод и редакция: ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО) ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК