БИТКА С КОРОНАВИРУСА: Режисьорът Сънински с покъртителен разказ: Това беше адът, състояние на полуживот

ГОРЕЩО
БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ДАНС започна проверка в Община Варна, души около боклука на морската столица ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Премиерът на Радев в нова гонка с медиите - закри важно заседание със синдикатите. ТЕЦ "Марица-изток" 2 на колене, синдикалните лидери категорични: Няма да се съгласим миньорите да станат берачи на лавандула (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Валентина Маджарова е избрана за шеф на спецпрокуратурата 
Акценти

БИТКА С КОРОНАВИРУСА: Режисьорът Сънински с покъртителен разказ: Това беше адът, състояние на полуживот

48913
на 29.10.2020
БИТКА С КОРОНАВИРУСА: Режисьорът Сънински с покъртителен разказ: Това беше адът, състояние на полуживот
Автор:   ПИК

Режисьорът Съни Сънински пребори битката с коронавируса. Лечението обаче не е било леко. Той разказва, че се е лекувал 10 дни, преди да постъпи във ВМА. В началото е имал болки в тялото и температура. Мислел си е, че е обикновена настинка. После нещата се влошават.

препоръчано

"Само че тук след 10 дни усетих нещо, което хич не ми харесва, а именно едно леко стесняване на дъха. И при мен нямаше никакви други симптоми. Нито липса на обоняние, нито липса на вкус, даже нямах кашлица. Единственият симптом, който не спираше беше температурата. Дишането ставаше все по-кратко и по-кратко, докато просто една вечер вечерта изпаднах в шок, че не мога да дишам. И така няколко пъти", разказа Сънински.

Едновременно с него, в същото състояние е и съпругата му. Човекът, на когото първо се сеща да се обади, е актьорът Любо Нейков, който им помага да отидат до ВМА.

„Това беше всъщност адът. Никой на никого не можеше да помогне . Децата се суетяха. Тогава се обадих на моя приятел Любо Нейков и му казах просто "Любо, помощ!" С Любо сме много добри приятели, последните години не сме се виждали. Чухме се преди месец-два. За никой друг не се сетих. Молех се на Господ, за никой друг не се сетих. Той за 10 минути дойде, все едно слезе Господ. Всичко беше организирано, всичко ни чакаше и ние се спасихме. Шест човека ни поеха, трима работеха върху мен, трима върху жена ми. Ние нямахме сили нито да ни направят изследвания, просто легнахме и край. Почнаха вливания, но на другия ден беше по-ужасно, защото когато трябваше да ни направят снимки, аз просто не можех да ходя. Всяко ставане от леглото изисква кислород, а аз нямах грам. То е едно... не мога да го определя... състояние на полуживот", обясни Сънински пред "България он еър".

Той прекарва 12 дни в болницата и казва, че това са едни от най-тежките дни в живота му.

Сподели:
Бомба x
Как да ядем картофи и да не дебелеем Как да ядем картофи и да не дебелеем
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 315
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това