Вход
София
Времето в София 0 o C

БИТКА С КОРОНАВИРУСА: Режисьорът Сънински с покъртителен разказ: Това беше адът, състояние на полуживот

БИТКА С КОРОНАВИРУСА: Режисьорът Сънински с покъртителен разказ: Това беше адът, състояние на полуживот

на 29.10.2020
46624
0
БИТКА С КОРОНАВИРУСА: Режисьорът Сънински с покъртителен разказ: Това беше адът, състояние на полуживот
Автор: ПИК
29.10.2020
0
46624

Режисьорът Съни Сънински пребори битката с коронавируса. Лечението обаче не е било леко. Той разказва, че се е лекувал 10 дни, преди да постъпи във ВМА. В началото е имал болки в тялото и температура. Мислел си е, че е обикновена настинка. После нещата се влошават.

"Само че тук след 10 дни усетих нещо, което хич не ми харесва, а именно едно леко стесняване на дъха. И при мен нямаше никакви други симптоми. Нито липса на обоняние, нито липса на вкус, даже нямах кашлица. Единственият симптом, който не спираше беше температурата. Дишането ставаше все по-кратко и по-кратко, докато просто една вечер вечерта изпаднах в шок, че не мога да дишам. И така няколко пъти", разказа Сънински.

Едновременно с него, в същото състояние е и съпругата му. Човекът, на когото първо се сеща да се обади, е актьорът Любо Нейков, който им помага да отидат до ВМА.

„Това беше всъщност адът. Никой на никого не можеше да помогне . Децата се суетяха. Тогава се обадих на моя приятел Любо Нейков и му казах просто "Любо, помощ!" С Любо сме много добри приятели, последните години не сме се виждали. Чухме се преди месец-два. За никой друг не се сетих. Молех се на Господ, за никой друг не се сетих. Той за 10 минути дойде, все едно слезе Господ. Всичко беше организирано, всичко ни чакаше и ние се спасихме. Шест човека ни поеха, трима работеха върху мен, трима върху жена ми. Ние нямахме сили нито да ни направят изследвания, просто легнахме и край. Почнаха вливания, но на другия ден беше по-ужасно, защото когато трябваше да ни направят снимки, аз просто не можех да ходя. Всяко ставане от леглото изисква кислород, а аз нямах грам. То е едно... не мога да го определя... състояние на полуживот", обясни Сънински пред "България он еър".

Той прекарва 12 дни в болницата и казва, че това са едни от най-тежките дни в живота му.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20164
архив

Социализъм: Да нахраним гладния с риба.
Капитализъм, както ни го описват: Да не храним гладния с риба, а да му дадем въдица.
Капитализъм, какъвто е наистина: Не даваме въдицата, а я продаваме на кредит, без гладният да разбере, че няма достъп до езерото с рибата, нито има билет за риболов, защото и езерото, и рибата отдавна принадлежат на този, комуто той вече е длъжник за въдицата... 

x
САМО В ПИК TV: На Канарите луднаха по българския Енрике Иглесиас. Начо Паскал, който ни прослави чак в Южна Корея, крои втори хит с испански рапър (ВИДЕО)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не бързайте, днес е ден за търсене за златната среда
x