Божана Кацарова издаде кой печели "Мастър Шеф"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Божана Кацарова издаде кой печели "Мастър Шеф"

26718
на 02.10.2023
Божана Кацарова издаде кой печели Мастър Шеф
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Божана Кацарова, която спечели "Мастър Шеф", издаде кой ще е победителят в настоящия сезон.

препоръчано

Устатата готвачка сподели в стори в инстаграм, което вече отдавна не може да бъде видяно, че има вътрешна информация от сигурен източник.

Тя сочи, че първата участничка, която спечели престилка, ще грабне и титлата най-добър кулинар.

Става дума за красавицата Лора, която приготви шоколадово брауни с още две кандидат-сладкарки и успя да ги победи. Тя е програмистка, а хобито й е модата.

"Супер съм щастлива! Просто не мога да повярвам! Много се радвам, радвам се, че и този връх успях да покоря! Поне засега. Чака ме титлата", обяви хубавицата, като спечели престилката още в първия епизод на шоуто.

Божана със сигурност има как и от кого да разбере кой е победителят, защото сезонът е заснет отдавна, за което свидетелства и прическата на един от членовете на журито - шеф Таралежков. В предаването той е с дълга коса като на жена, която връзва дори на опашка. В момента обаче готвачът е остриган почти до голо, защото дари косата си за перука на болни деца.

Божана, която гледахме и в "Сървайвър", спечели "Мастър Шеф" през 2017 г. и продължава не само да готви, но и често да се показва по телевизията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК