БОМБА В ПИК: Обвиняемият секретар на Румен Радев инструктира Полина Паунова преди провокацията срещу ГЕРБ (СНИМКА)

Политика

БОМБА В ПИК: Обвиняемият секретар на Румен Радев инструктира Полина Паунова преди провокацията срещу ГЕРБ (СНИМКА)

512567
на 05.08.2020
БОМБА В ПИК: Обвиняемият секретар на Румен Радев инструктира Полина Паунова преди провокацията срещу ГЕРБ (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Снимка от днес показва пълноцветно цялата истина за т.нар. протести в България. 

препоръчано

На кадъра се вижда обвиняемият секретар на Румен Радев и бивш вътрешен министър - Пламен Узунов, по чието време са потънали за 3 месеца 100 млн. лв. от бдюжета. И който бе спипан в афери с русенските босове братя Бобокови, първи дружки на беглеца Васил Божков. 

С него е Полина Паунова - грантова журналистка от присъдружните на подсъдимия Иво Прокопиев соросоидни медии, последно труженичка в "Сводобна Европа". 

Срещата им е днес сутринта малко преди конференцията на ГЕРБ. Паунова е със същата възобемна розова ризка.

Разговорът им протича задушевно, но напрегнато. Секретарят на Радев инструктира поръчковата журналистка. 

Минути по-късно на конференцията на Бойко Борисов става ясно за какво. Паунова акостира там като тартор на още десетина соросоидни свои колежки. Всички се оказват на подходящото място в подходящото време - на страничен вход на София тех парк, където притичват група провокатори и започват да предизвикват уж партийни членове.

Въпросните младежи обаче не са от конференцията, нито са с баджове, носят се като агитка и е видно, че също са пратени за провокации. Един от тях посяга за телефона на Паунова, която започва драматично да вика, че била нападната. Сценката е изпълнена и тя се заема да се жалва пред камерите на колежките си от кохортата как й е посегнато. 

Плоско и неуспешно. Забравят, че на място имаше и други медии, които видяха нескопосания им театър, режисиран видно от снимката от кого - човекът с юмрука Румен Радев и омазаните му с афери съветници. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това