Вход
София
Времето в София 12 o C

Български ИТ специалисти доставят хардуер и софтуер на хостинг компании

Български ИТ специалисти доставят хардуер и софтуер на хостинг компании

на 13.09.2019
9338
3
Български ИТ специалисти доставят хардуер и софтуер на хостинг компании
Автор: ПИК
13.09.2019
3
9338

Българската „Перси“ ООД обслужва повечето компании за хостинг услуги у нас. „Ние сме бизнес партньори отдавна като в съвместното сътрудничество сме изградили голяма част от хардуерната информационна инфраструктура на най-големите хостинг фирми“, заяви Александър Соломахин, CIO на "Перси". Осигурили сме работни станции, които включват компютри, сървъри, софтуер, системна интеграция и дискови масиви. Доказалият се професионален екип от специалисти на "Перси" предоставя качествен краен продукт за работа, а в комбинация с експресния сервиз дава спокойствието за работа, без да има притеснения при евентуално възникнал дефект в оборудването”, подчерта Соломахин.

Всички сървърни и компютърни конфигурации преминават тестове за качество, стабилност и съвместимост с най-разпространените операционни системи. Квалифицираните специалисти на „Перси“ предлагат на клиентите комплексна услуга – от проучване и формулиране на изискванията, през проектиране и изработване на системите до пълната им интеграция. „Работейки упорито, разбирайки всички нужди и изисквания на потребителите, ние успяхме да отвоюваме най-тежката част от българския пазар на информационни технологии - тази част, където всеки компромис към качеството на техниката е недопустим“, каза Александър Соломахин.

Компанията създава и реализира продукти и услуги в областта на информационните технологии, задоволяващи и най-високите експлоатационни изисквания на потребителите. Осмисляйки потребностите на клиентите се стреми да предложи оптимален баланс между техническото решение, обслужването и стойността на продуктите.

„Перси“ ООД има собствен бранд за компютърни и сървърни конфигурации „STINGER” с 36 месеца гаранция. Те са проектирани за постигане на изключителна производителност с оптимизиране на натоварването и хардуерно подобрена сигурност. Това е резултат от значителен напредък в дизайна на входно-изходната архитектура, паметта, съхранението на данни и мрежовите технологии. Системите позволяват гъвкав подход при проектирането на конфигурации, подходящи за широк спектър от задачи – от стандартни приложения до критични бизнес операции, анализ на данни в реално време и изкуствен интелект.

Компанията "Перси" ООД е системен интегратор и производител на висококачествени сървърни и компютърни системи. Фирмата присъства на пазара повече от 29 години и непрекъснато внедрява водещи идеи и технологии в производството си. Сертифицирана е по ISO 9001:2015, ISO 27000, ISO 14000, AQAP за качество по стандартите на NATO - стандарти, гарантиращи отлична организация на търговския, производствения и сервизния процес. Компанията е известна с доставките на сървъри, работни станции и дискови масиви на Европейската организация за ядрени изследвания (ЦЕРН), с която работи от 2012 г.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 13595
архив

- Кое е любимото парче на всеки перничанин?
- Парче винкел!

няма нови новини
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
сега
2980
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК: Борисов показа уникални кадри от "Хемус" и разкри кога ще пътуваме по нея: Над 4000 души работят на трасетата. Всеки ден, камък по камък - буквално разрязват планината (ВИДЕО/СНИМКИ)
x
Ето защо децата трябва да си лягат рано и как да променим навиците им за това
x