Велополицаи патрулират в Морската градина

Региони

Велополицаи патрулират в Морската градина

14909
на 26.06.2015
Велополицаи патрулират в Морската градина
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шестима велополицаи към Пето Районно управление – Бургас от близо десет дни патрулират в Морската градина, съобщиха от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи. Те обхождат маршрути от Пантеона до Бургаските солници. Същите са с раздвижено работно време, като при необходимост могат да посетят сигнали и в кв. Сарафово.

препоръчано

Служителите са в специални униформи и подходящи спортни обувки, като обозначителните полицейски знаци са както върху униформите, така и върху велосипедите, пише topnovini.bg.

Предвидено е през целия летен сезон ченгетата на велосипеди да подпомагат действията по охрана на обществения ред, осъществявани от служителите на Пето Районно управление.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК