Виктор Димчев: Радев е луд! Да си признае, че е некадърен и нищо не става от него и екипа му смотаняци

Политика

Виктор Димчев: Радев е луд! Да си признае, че е некадърен и нищо не става от него и екипа му смотаняци

113559
на 03.12.2020
Виктор Димчев: Радев е луд! Да си признае, че е некадърен и нищо не става от него и екипа му смотаняци
Автор:   ПИК

Президентът Радев е луд. Това заключение направи режисьорът и десен активист Виктор Димчев след днешната абсурдно-коична презентация на плана на Румен Радев за България, коятой той триумфално представи на любимия си пауър пойнт.

препоръчано

Ето какво още пише Димчев за демонстрацията на визионерско мислене от страна на бившия летец и екипа му:

Наместо да излага белокосите и беззъби хора от екипа си, чрез предложения как с дронове и хеликоптери ще спасим "120 от 600" жертви по пътищата, наместо пробутването на информационни кампании и съмнителни бизнес проекти като "алтернатива", наместо втръсналите "информационни мерки", които хората без грам хъс или познания край него предлагат като панацея за всеки обществен или социален проблем, може просто да си признае, че е луд, некадърен, че нищо не става от него и екипа му смотаняци, след което да изпринти онази прочута Визия за България и заедно с жените около него да си я напъхат някъде.
Обществото ни има нужда от реформи и болезнени решения, които да осмислят гражданските дела. Нямаме нужда от сервилни проектчета за "Пункт за обработка и формиране на изображенията" и идеи тип ТНТМ.
Ако някой обясни това и на настоящото управление, току-виж след изборите имаме някаква ясна представа за важното, грешното, нужното и излишното.
Иначе ще продължим да се сдобиваме с още многомилионни хрумки, чиято иновативност е без съмнение само в очите на предлагащите я политически дилъри.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това